TOTS 21

El Port de Tarragona vol que els nens i nenes passin millor aquesta situació, i els animenm a participar en el Concurs de Dibuix “Explica’ns què fas?”. Volen que expliquis amb un dibuix que fan els més petits tot aquest temps d’aïllament a casa. Poden dibuixar coses divertides que han viscut aquests dies, quins jocs han inventat o quines coses fan amb la famíla.

Si, a més a més, aquestes coses que són temes relacionats amb el Port, el dibuix tindrà més possibilitats de ser
premiat. En aquest concurs podran participar tots els nens i nenes que així ho desitgin, fins als 12 anys. Hi haurà 3 categories: de 3 a 5 anys, de 6 a 9 anys i de 10 a 12 anys.

Cada participant podrà enviar com a màxim 2 obres. Els nens i nenes participants hauran d’enviar els seus dibuixos mitjançant les xarxes socials, Twitter, Facebook i Instagram, amb el hashtag #dibuixPortTarragona i podran fer-ho fins al 30 de març de 2020.

Els dibuixos es faran públics, tant en la web i a les xarxes socials del Port de Tarragona, i els nens i nenes guanyadores seran escollides per un jurat encapçalat pel president del Port, Josep Maria Cruset. Es premiaran 3 dibuixos per cada categoria. I podran fer una visita en golondrina acompanyats de 2 persones. (D’aquesta manera tindrem 27 persones a la golondrina: 9 infants premiats i 18 acompanyants). El millor dibuix de les tres
categories, segons el criteri del jurat, rebrà un premi especial: una tauleta.