TOTS 21

Imatge d’un parc infantil de Torredembarra. Foto: Cedida

Davant l’entrada en fase 2 de desconfinament, la Regidoria de Sostenibilitat recupera plenament el servei d’operaris de brigada ambiental i els agents cívics subvencionats pel SOC.

Els operaris de brigada realitzaran les tasques de manteniment de Cal Dània, que inclouen també fer la collita i la neteja de les parcel·les, a l’espera de l’obertura als adjudicataris dels horts, el manteniment dels Muntanyans, especialment ara que és època de nidificació, i la vigilància de l’estat dels contenidors, del servei de porta a porta, dels abocaments incontrolats de poda i voluminosos i l’atenció de queixes en matèria de salubritat, principalment. En aquestes tasques comptaran, com sempre, amb el suport dels dos agents cívics que, a més, procediran al repartiment de cubells en les zones porta a porta que s’han trencat o desaparegut durant el període de confinament.

Amb l’arribada de la fase 3, també substituiran els cubells d’orgànica (FORM) que participen en la recollida porta a porta del Nucli antic, una tasca que va quedar sense poder-se desenvolupar com a conseqüència del confinament per COVID-19 el mes de març.