TOTS 21

La imatge del got guanyador

La imatge del got guanyador

L’àrea d’Ensenyament del Consell Comarcal del Tarragonès periòdicament subministra els gots que s’utilitzen als menjadors escolars. El proper curs, amb el suport de l’empresa Sorea, està previst renovar els gots actuals.

Es tracta d’un model de material irrompible, translúcid, amb una decoració adient.

Enguany es va implicar als alumnes usuaris del servei convocant el concurs “Decora el teu got de menjador”, en el que els alumnes feien un dibuix per imprimir-lo als gots.

Es van establir uns premis en material escolar, un per al guanyador del concurs i un altra pel centre on estudia.

El jurat, després d’avaluar els originals presentats, va considerar guanyador el dibuix «Ball de coberts», de l’alumne Toni Zamora Alabart, de l’escola Les Codinetes, de la Nou de Gaià.

En un acte celebrat a l’ajuntament de la Nou de Gaià, presidit per l’alcalde, Abel Martí, i Pere Virgili, president del Consell Comarcal del Tarragonès, i la presència del president de la Comissió Informativa d’Ensenyament, Joventut i Esports, José García, a un espai on s’exposa la història de l’escola, es va procedir al lliurament de premis a l’alumne guanyador i al centre, que va recollir la seva directora, Sílvia Farrerons.