.

.

TOTS 21

La consellera de Cultura i Festes, Inés Solé. Foto: Tarragona Ràdio

Amb previsions de pluges intenses demà al sud de Catalunya, que durarien tot el dia, la regidora de Cultura i Festes de l’ajuntament de Tarragona, Inés Solé, ha declarat aquest matí a Tarragona Ràdio que «no hi haurà pla C» de cara als actes programats per Santa Tecla. L’única opció prevista és la d’endarrerir l’inici de l’activitat afectada, i la seva suspensió si no hi ha possibilitat de dur-la a terme en un temps prudencial.

Solé ha afirmat davant els micròfons de l’emissora municipal que els principals equipaments que podrien acollir més gent estan ocupats amb altres apostes dins del programa, com seria el Camp de Mart. Això vol dir que no s’activaran espais alternatius a la plaça de la Font.

Detalls de l’actuació castellera, que va exhaurir les entrades en qüestió de minuts

D’altra banda, Solé ha informat també que les 536 invitacions que s’han posat en circulació per a l’acció castellera de Santa Tecla es van esgotar en minuts. El públic estarà assegut en taules d’entre quatre a sis persones per veure les actuacions de les quatre colles de la ciutat. Es preveu que l’actuació, que seguirà el ritual casteller amb entrada a plaça i tandes a l’antiga, duri mitja hora, entre les dues i dos quarts de tres de la tarda. Les quatre colles de la ciutat oferiran un pilar i un castell marcant com a construcció màxima el 3de7. Segons ha avançat Solé a Tarragona Ràdio, l’actuació serà simultània, fent en primer lloc les construccions i posteriorment els pilars.

Redacció