Societat Civil Catalana reuneix 300 persones a Bonavista en favor de la Constitució

Imatges de l’acte del TEatre Bonavista. Fotos: Cedides

La commemoració del Dia de la Constitució ha visualitzat aquest migdia a Tarragona les dues ànimes antagòniques que hi conviuen o malviuen, invocades per Societat Civil Catalana a Bonavista i pel CDR de la Part Alta a la Plaça de la Font.

Prop de trescentes persones han omplert el Teatre Bonavista en l’acte que ha organitzat Societat Civil Catalana en homenatge a la Carta Magna. Una cita, presentada per Salvador Caamaño i moderada per Xavier Marín, lligada enguany directament de la cita electoral del pròxim 21-D. Per això no hi han faltat com a convidats representqants dels tres partits unionistes: el cap de cartell popular Alejandro Fernàndez, la número dos de Ciutadans, Lorena Roldán i el socialista David Pérez. Tots ells han deixat caure la possibilitat real de pactar després dels comicis un govern sense independentistes davant el convenciment que no obtindran la majoria absoluta.

Per la seva banda, unes desenes de persones han assistit a l’acte del comitè republicà on s’ha llegit un manifest en contra de la Constitució i s’han posat llaços grocs en record als consellers i membres de la societat civil presos tant a la façana de l’Ajuntament com a diversos llocs de la plaça de la Font.

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *