.

.

TOTS 21

Es poden tramitar el mateix dia del concurs, el 27 de juliol a partir de les 10h del matí davant del Parc de Voramar, o a l'Oficina de Turisme de la plaça dels Vents

Es poden tramitar el mateix dia del concurs, el 27 de juliol a partir de les 10h del matí davant del Parc de Voramar, o a l’Oficina de Turisme de la plaça dels Vents

La regidoria de Turisme de l’Ajuntament d’Altafulla, que encapçala l’edil Natalia Sanz, ha obert les inscripcions per participar en el tradicional Concurs de Castells de Sorra, que tindrà lloc el pròxim dissabte 27 de juliol a la platja, davant del Parc de Voramar.

L’activitat, que s’emmarca dins del programa d’estiu 2019, es divideix en tres categories: infantil, de 0 a 12 anys; juvenil, de 12 a 18, i adults, majors de 18 anys. Es podrà participar tant de manera individual com col·lectiva, amb un màxim de 3 persones. Tots els participants rebran un obsequi i es premiarà a dos grups participants per cada categoria.

La regidoria de Turisme recorda que tots els participants han de portar-se el seu propi material per manipular la sorra, al mateix temps que recomana anar ben protegits amb crema solar.

Les inscripcions es poden tramitar a l’Oficina de Turisme de la plaça dels Vents, o bé, el mateix dia del concurs a partir de les 10h del matí. La construcció de les escultures de sorra s’iniciarà a les 11h i finalitzarà a les 12:30h. Les bases de participació i el full d’inscripció es pot descarregar del portal web www.altafulla.cat.