TOTS 21

Foto del Cartell del Casal d'Estiu

Foto del Cartell del Casal d’Estiu

La Regidoria de Joventut i Infància i la Regidoria de Sostenibilitat de l’Ajuntament de Torredembarra han organitzat el Casal d’Estiu que enguany es durà a terme del 25 de juny al 9 agost, i que estarà dirigit per la Fundació Pere Tarrés. El casal està destinat a nens i nenes de 3 a 12 anys i s’ubicarà a l’Escola Antoni Roig i també es realitzaran activitats a Cal Dània (relacionades amb l’agricultura ecològica), a la piscina i a la platja. El centre d’interès en aquesta edició és el circ, i es compta amb el suport del Circ Raluy Legacy.
Centre d’interès: 
Que comenci l’espectacle! Amb aquest crit comença el dia a dia de l’Arlet, la presentadora del circ. Ella i els seus companys es preparen cada setmana per mostrar la màgia del circ a tots els pobles on els porta la caravana. Però, un bon dia es preparen per començar una nova actuació i se n’adonen que no recorden com fer el seu espectacle. No saben si han menjat alguna cosa estranya, si han patit algun sotrac amb la caravana o si són víctimes d’algun encanteri, però no recorden RES!! Comença el pànic entre tots els artistes fins que se’n adonen que, a cada poble on van, hi ha un grup d’infants preparats per ajudar-los a recordar i a tornar a fer d’ells uns autèntics artistes. Ajudes a l’Arlet i als seus companys a recordar i a crear conjuntament un gran espectacle?
Sortides
Dilluns de cada setmana: sortides a la piscina.
Dimarts de cada setmana: Sortides pels voltants del poble.
Dimecres de cada setmana: Excursió a Cal Dània, activitat per treballar l’hort.
Dijous de cada setmana: Sortides a la piscina.
Divendres de cada setmana: sortides amb el trenet a la platja.
El 25 de juliol: Excursió a conèixer el Circ Raluy a Vilanova i la Geltrú
L’horari del casal és de 9 h a 13 h, amb un preu de 30 € per setmana. En cas de voler el servei d’acollida al matí (de 8 a 9 h) i/o al migdia (de 13 a 14 h), caldrà afegir-hi 5 € més.
Les inscripcions ja s’han obert a la pàgina https://www.peretarres.org/estiu/casals
Més informació: 977 24 99 27 sseetarragona@peretarres.org
Places limitades. Per rigorós ordre d’inscripció.
Reunió informativa: 30 de maig, a les 19 h, al PIJ (planta baixa del Casal Municipal).
Inscripcions: fins al 14 de juny.