.

.

TOTS 21

El lema és "Entre tots, millorem la imatge del nostre poble". Foto: Cedida

El lema és “Entre tots, millorem la imatge del nostre poble”. Foto: Cedida

“Entre tots, millorem la imatge del nostre poble” és el lema sota el qual l’Ajuntament del Morell ha posat en marxa una nova convocatòria de subvencions destinades al foment de rehabilitació de façanes, al tancament de parcel·les urbanes i a la pavimentació de voreres. “Tornem a posar aquestes ajudes a disposició de la ciutadania perquè la voluntat del consistori és que el Morell sigui un municipi més bonic, i una forma d’assolir-ho és cuidant i restaurant el nostre patrimoni urbà”, assenyala l’alcalde, Eloi Calbet. 

Les bases ja estan publicades a la seu electrònica del consistori morellenc i també se’n pot consultar un resum en el díptic que s’ha editat per a l’ocasió. El termini màxim de presentació d’instàncies finalitza el 31 de març de 2023. 

“Aquestes ajudes serviran per millorar el nostre poble i fer-lo més atractiu per a nosaltres, però també per qui ve de fora”, diu l’alcalde. 

Així, pot optar a aquesta línia d’ajudes qualsevol persona física o jurídica que sigui propietària o llogatera d’algun immoble construït al Morell, de solars sense edificar o de parcel·les amb el front de façana sense pavimentar. En qualsevol dels casos cal aportar també documentació diversa que es detalla a les bases, i les actuacions s’han d’executar, com a màxim, abans del 31 de desembre de l’any en curs al de la concessió de la subvenció. Aquestes ajudes són compatibles amb altres línies d’ajut d’altres administracions públiques.