TARRAGONA 21

Façana d’entrada a l’Audiència de Tarragona. Foto: Roger Segura / ACN

L’Audiència provincial de Tarragona ha condemna a sis anys de presó a una persona acusada de violar una amiga seva a casa d’ella, situada a Torreforta. La sentència de la Secció Segona obliga al sentenciat a no comunicar-se amb la víctima durant deu anys ni a apropar-se a ella a menys de 500 metres. Alhora, un cop surti de presó estarà en llibertat vigilada durant cinc anys més i haurà de participar en un programa d’educació sexual. Finalment haurà d’indemnitzar a la víctima amb 10.000 euros.

Tot va començar la nit de l’11 de novembre del 2014. L’acusat va desplaçar-se a casa de la seva amiga i, mentre estaven mirant la televisió la va agafar pel cabell i va intentar abusar d’ella. La dona va intentar fugir del domicili però l’home li va impedir i la va violar en tres ocasions.

Va ser gràcies a un descuit de l’agressor que la dona va poder escapar i refugiar-se en una pizzeria propera, des d’on va trucar a la policia. Durant l’espera, el violador va aparèixer a l’establiment i va treure el mòbil a la víctima llençant-lo a terra. Poc després apareixien els agents i procedien a la seva detenció.