.

.

TOTS 21

L’àmbit d’execució el projecte comprèn entre la cantonada del carrer Major amb el propi carrer dels Horts fins a la Plaça Mossèn cinto Verdaguer.

Aquesta setmana han començat els treballs de renovació i millora al primer tram del carrer dels Horts. Les obres tenen un pressupost d’execució de 49.000 euros (IVA no inclòs) i s’executaran en un termini aproximat d’un mes.

L’execució d’aquestes obres respon a la necessitat de renovar el carrer degut al seu estat de deteriorament i a les constants fuites d’aigua que es produïen. Les obres consistiran en la renovació de la xarxa d’aigua potable, la xarxa de clavegueram i el paviment del carrer. Les obres contemplen també adaptar el carrer a la normativa actual pel que fa a l’amplada de la calçada i les voreres

L’àmbit d’execució el projecte comprèn entre la cantonada del carrer Major amb el propi carrer dels Horts fins a la Plaça Mossèn cinto Verdaguer. Aquests treballs implicaran talls en el trànsit que afectaran la circulació de vehicles en aquest tram mentre durin les obres.

Des de l’Ajuntament de Constantí es demana disculpes a la ciutadania pels inconvenients que aquests treballs puguin generar, i alhora sol•licitem col·laboració i comprensió per al bon desenvolupament de les obres