.

.

TOTS 21

Les obres s’han adjudicat a l’empresa Comaigua S.L i tenen un pressupost de 275.691,30 euros.

L’ajuntament de Riudecanyes continua amb la remodelació dels carrers del nucli històric a través del pla iniciat l’any 2010. Fa pocs dies han començat les obres de reforma del carrer Dimarts i el carrer Diumenge que es dotaran d’una millor xarxa de subministrament d’aigua, un nou sistema de clavegueram, ampliant algun ramal de les canonades del gas i creant un millor sistema de recollida d’aigües pluvials, a més de la nova pavimentació que mantindrà el mateix estil empedrat que els altres carrers ja reformats.

Les obres s’han adjudicat a l’empresa Comaigua S.L i tenen un pressupost de 275.691,30 euros. La Diputació de Tarragona, a través del Pla d’Acció Municipal PAM, aporta 164.394 euros mentre el consistori riudecanyenc n’aporta 59.612 i la resta, uns altres 51.813 euros, pertanyen a les contribucions dels veïns dels dos carrers.

L’objectiu final del pla de remodelació del nucli històric, en el que s’emmarca aquesta actuació, es refer tots els carrers que en formen part, fent-lo més atractiu a nivell turístic i renovant els serveis. Elsdarrers anys s’han instal·lat diferents allotjaments al municipi i a més, molts particulars han fet obres de millora de les façanes de casa seva. Les obres s’estan fent amb la màxima cura i celeritat per no entorpir la vida quotidiana dels veïns que hi habiten.