.

.

TOTS 21

El Museu Arqueològic conserva al seu interior un tram de la muralla de Tàrraco. Foto: MNAT

Aquest dimecres 15 de juny s’inicia una nova edició del programa ‘Recerca en curs’, que té com a voluntat difondre els programes de recerca que s’estan duent a terme al MNAT, amb la mirada posada en el futur projecte museogràfic del Museu. 

El cicle, organitzat pel MNAT, es planteja com un espai d’intercanvi d’idees i divulgació de projectes al voltant del patrimoni romà en un format dinàmic, intentant acostar al públic no només especialitzat projectes de recerca aplicats al MNAT.

La primera sessió del cicle comença el dimecres 15 de juny, al Tinglado 4 (19 h), amb la conferència ‘Un tram de muralla romana al subsòl del MNAT’, a càrrec de Judit Ciurana. Arqueòloga /EOS- Arqueologia i de l’equip del MNAT.

El Museu Arqueològic conserva al seu interior un tram de la muralla de Tàrraco, tot i que durant molts anys no va ser visitable. Malgrat que sembla aïllat del parament més conegut, es tracta d’un espai molt interessant que complerta el coneixement del monument. El seu estudi en profunditat ens permetrà redescobrir aquest element Patrimoni Mundial, i obrir-lo de nou a la ciutat.

Les sessions es poden seguir també a través de la plataforma Zoom, sota reserva prèvia al correu mnat@gencat.cat

Redacció