.

.

TOTS 21

La temporada d’estiu en les zones d’estacionament regulat de Cambrils s’iniciarà el proper dimarts dia 1 de juny. El regidor de Mobilitat, Lluís Abella, ha explicat que l’activació de les zones blaves i taronges dona resposta a l’increment de la demanda de places d’aparcament durant el període estival, especialment en els eixos comercials i costaners.  L’objectiu és augmentar la rotació de vehicles en les zones de més pressió per cobrir les necessitats d’aparcament. 

Durant l’estiu el municipi de Cambrils presenta un augment important dels desplaçaments i els comportaments de mobilitat canvien. Per això, el municipi disposa de diferents opcions per aparcar en funció de les necessitats d’estada de les persones usuàries. Les zona blaves s’utilitzen per afavorir l’alta rotació de vehicles mentre que les zones taronges de tarifa tova serveixen per l’aparcament d’estades més llargues de fins a un màxim de 9 hores.

L’aplicació per mòbil «Aparcar» permet a les persones usuàries realitzar el pagament del temps utilitzat d’aparcament i gestionar millor la seva estada obtenint en tot moment la informació de l’ús del servei.

Horaris dels aparcaments regulats en el període estival

PORT I COSTA 

Horari de dilluns a diumenge de 10 a 14h i de 17 a 22h.

Carrers amb regulació de zona blava: Parc del Pescador, Pg. La Salle, Països Catalans, Robert Gerhard, Eduard Toldrà, Pau Casals, Roger de Flor, Joan Sebastián Elcano, Ramón Llull, Rb. Jaume I, pl. Aragó, Barques, Rb. Regueral, Galceran Marquet, Hug de Montcada, Vinyols, Esteve Anguera, Cristòfor Colom, Camí de St. Joan, Av. Diputació, Mont-roig, Riudoms, Montbrió, Vila-Seca, Av. Beethoven, Av. Mar, Av. Joan XXIII, Mas d’en Gran, Camí de Mas Clariana i amb zona taronja: aparcament de Xalet del Bau i Av. Diputació. 

ZONA VILA 

Horari de dilluns a divendres de 10 a 13h i de 17 a 20h i dissabte de 10 a 13h.

Carrers amb regulació de zona blava: Pg. Albert, av. Independència, pl. Carles Roig, av. Vidal i Barraquer, av. Verge de Montserrat (costat estació de tren), Jacint Verdaguer, Pere III, del Vi i amb zona taronja: Aparcament de l’Ermita. 

El plànol següent mostra els carrers amb aparcaments regulats així com les diferents zones amb un nombre elevat d’aparcaments gratuïts.

Tarifes dels aparcaments regulats 

Zona blava: 1,10€ l’hora (tarifa ordinària), resident 0,30 € (tarifa per vehicles residents).

Zona taronges: 0,25€ l’hora (tarifa ordinària).

Més fàcil amb l’aplicació ‘Aparcar’ 

L’aplicació «APARCAR» permet a l’usuari realitzar el pagament del temps utilitzat d’aparcament. Descarregui gratuïtament l’aplicació.

Amb aquesta possibilitat l’usuari pot anticipar-se i gestionar millor la seva estada obtenint en tot moment la informació de l’ús del servei.

Redacció