.

.

TOTS 21

Sílvia Pérez Cruz i Raül Fernandez.

Sílvia Pérez Cruz i Raül Fernandez.

Sílvia Pérez Cruz i Raül Fernandez estaran en concert a l’Auditori Josep Carreras el proper divendres 23 de maig a les 21.30 h. La intensitat emocional, el sentit de l’aventura i la connexió entre els dos músics són trets característics del concert que interpretaran, amb repertori tant propi com aliè i amb música tradicional i d’autor.

El seu nou treball discogràfic ‘Granada’, el qual presentaran en aquest concert, és visceral, íntim i conté cançons d’altres que se les han fet seves portant-les al límit. En aquest concert es podrà gaudir del so de les guitarres i de veu en català, castellà, anglès, francès, portuguès i alemany.

Ella és la veu més imponent que ha aparegut en els últims temps. Crescuda entre cançons populars, educada en el jazz, contagiada pel flamenc i emparentada amb el fado a través d’una connexió que sembla sobrenatural, canta d’una manera que només és seva i fa estremir. Ell va començar sent un músic indie per arribar a ser, simplement, un músic. Res del que sent li és aliè, tot l’atrau i de tot aprèn alguna cosa que l’enriqueix com a compositor, com a productor i com a instrumentista.

Les entrades del concert, que tenen un cost de 20 euros per al públic general i 10 euros per als abonats, es poden adquirir al vestíbul de l’Auditori des d’una hora abans de l’inici del concert i amb antelació a www.ticketmaster.es.