.

.

TOTS 21

La Setmana Santa a Vila-seca arriba carregada d’activitats per als més petits i per als joves.

D’una banda, els infants podran gaudir de tres espectacles els dies 11, 12 i 13 d’abril a les 12 del migdia. El primer de tots, serà el dilluns 11 d’abril a la plaça de Sant Joan de la Plana. “Clown Power”, un espectacle d’animació efervescent que barreja màgia, música en directe, jocs i poesia.

Dimarts 12 serà el torn d’”Elmer, l’elefant de colors”. La representació d’aquest clàssic infantil creat per David Mckee serà a la Pista Poliesportiva de la Formiga.

I, per acabar, dimecres 13 d’abril a la plaça de l’Estany de la Pineda, “Genèrics”. Un espectacle amb més de 14 titelles amb la representació dels contes “La ventafocs que no volia menjar perdius” i “La meitat d’en Jan”.

Cal recordar que l’entrada a aquests espectacles és gratuïta.

Per altra banda, la joventut vila-secana també podrà gaudir d’una programació d’activitats que s’iniciaran el dilluns 11 d’abril. Des d’aquest dia i fins al dijous 14, de 9.00 a 14.00 h tindrà lloc el curs intensiu premonitors/es de lleure. Dirigit a les persones joves d’entre 15 i 17 anys, es tracta d’una formació intensiva de 20 hores, amb la qual s’obtindrà el certificat de Premonitor/a de temps de lleure. El curs està orientat al lleure infantil i juvenil, i el cost de la formació serà de 5 € per persona. Es treballaran els continguts introductoris al món del lleure socioeducatiu, el monitoratge, els valors i la cohesió.

A més, la programació de Setmana Santa inclourà un taller de música urbana: “Rap exprés: freestyle, rap i trap”. L’objectiu del taller és apropar al jovent la vessant educativa i transformadora d’aquests estils musicals i aprofundir en els elements reivindicatius, històrics i de valors de la poesia urbana. A més, el taller permetrà fer una introducció a la composició de rimes, mètriques i ritmes. Dividit en dues sessions en dues tardes diferents l’11 i el 13 d’abril (de 17.00 a 19.00 h), estaran enfocats a un públic a partir dels 14 anys.

Es recuperen també els tallers de cuina, amb l’objectiu d’apropar la gastronomia a la gent jove i apropar diferents cultures a través de l’elaboració de receptes. Durant aquesta Setmana Santa, dimarts dia 12 de 17.00 a 19.00 h els joves del municipi podran tornar a gaudir d’aquest taller, començant amb un taller de crepès, apte per a joves d’entre 12 i 25 anys.

Les inscripcions a aquestes activitats per als joves, es podran fer:

  • Per correu electrònic: enviant un correu amb l’interès de participar en alguna activitat a pij@vila-seca.cat.
  • Presencialment al PIJ de dilluns a divendres de 16.30 a 19.30 h o a l’Espai Jove, de dimarts a dijous de 17.00 a 19.30 h.

Redacció