.

.

TOTS 21

La policía francesa busca a los atacantes de ’Charlie Hebdo' |AFP PHOTO

La policía francesa busca a los atacantes de ’Charlie Hebdo’ |AFP PHOTO

Els dos sospitosos de l’atemptat a la revista satírica Charlie Hebdo, que va causar més d’una desena de víctimes mortals, estan sent perseguits ara mateix per la policia francesa, segons informa el portal de notícies 3.24.

De moment, es té poca informació. La policia ha advertit als mitjans de comunicació però es mostra hermètica en la tramesa d’informació quant al desplegament i els objectius.

Mitjans francesos detallen que un vehicle ha estat robat al voltant de les 8:40 del 9 de gener, aquest fet ha disparat es alarmes. En iniciar-se la persecució, el cos policial ha pogut veure a dos persones dins del cotxe armades. A més, la descripció del conductor i copilot corresponia amb la dels sospitosos. Per aquest motiu s’han produït varis tirotejos dels quals els sospitosos s’han pogut escapar.

El dispositiu per part de l’estat francès és inèdit ja que per primera vegada policia i militars treballen junts. Segons els mitjans francesos, s’està avançant amb molta precaució.

A falta de confirmació per part de les autoritats franceses, el que més es temia és que els presumptes autors dels atemptats fessin una presa d’ostatges i, de moment, sembla que s’està confirmant.

Seguirà ampliació