TOTS 21

Andrea Mazzanti, Pere Granados i Julio Vilaplana a la presentació de l'acte. Foto:Tarragona21

Andrea Mazzanti, Pere Granados i Julio Vilaplana a la presentació de l’acte. Foto:Tarragona21

Setanta-tres restaurants participen del Gastrotour de Salou que es farà entre el 8 i el 31 de maig a la localitat.

Hi haurà dues rutes diferents, una interior i una de costa. A més a més aquest any s’incorporen unes degustacions al Mercat de Salou.

El «gastrotour» inicia també una ruta de tapes per gossos amb plats pels animals que es trobaran a diferents restaurants perquè els gossos puguin fer la tapa amb els seus acompanyants.

Dues botigues especialitzades amb animals participen en fer la ruta per gossos. lL’any passat només era un establiment i va venir molta gent de fora per fer la ruta també amb els gossos ha recordat Julio Vilaplana, president dels comerciants de Salou, qui ha explicat que «va ser un èxit l’any passat i esperem que es consolidi. Per molta gent el turisme familiar és amb la seva mascota»

L’alcalde de Salou, Pere Granados ha destacat que «la gastronomia és turisme». Granados recorda que fa cinc anys ja va sorgir el «sabor Salou» que s’ha convertit en aquest Gastrotour.

El mateix Granados ha agraït la implicació dels diferents restaurants de la ciutat per implicar-se a la iniciativa per gaudir de la bona gastronomia de Salou.

Amb aquesta implicació, Granados, remarca que Salou ja és un referent a l’Estat espanyol amb iniciatives de Turisme i que segueix lluitant per trencar amb l’etiqueta de turisme d’estiu i es vol intentar que durant tot l’any els turistes vinguin a Salou.

El darrer any es va arribar a les 100.000 degustacions i des de l’organització s’espera superar aquesta xifra.