.

Al descans s’arribava amb un 31-38 en el marcador. Foto: EBA

Vuité partit de lliga EBA aquest dissabte i setena victòria de l’Ibersol CBT en un partit a cara de gos al Serrallo davant del Plus Ultra seguros CB Roser (87-76). L’equip tarragoni, que arribava amb la baixa de Victor Vinós, ha sabut sobreposar-se al mal inici i patir fins el final per igualar la intensitat proposada per l’equip barceloní.

Començava l’encontre a rebuf de de l’equip visitant, que inaugurava el marcador amb dos tirs lliures després d’aconseguir el rebot ofensiu. L’equip de Berni no sabia tocar la tecla i el CB Roser es posava 2-9 al marcador. En els mals moments aconseguia Yoeri un triple per refredar als de Barcelona i el posterior contraatac blau ajustava el marcador. La intensitat dels jugadors de Berni augmentava però el CB Roser no es quedava enrere. Una cistella de Cortegano quan faltaven 2 minuts per finalitzar el primer quart posava el 12-20 al marcador i Berni demanava temps mort. El primer quart finalitzava amb un triple visitant i deixava el marcador en un 12- 25 molt favorable pels visitants.

El segon quart començava amb molta igualtat, l’equip tarragoní igualava la intensitat proposada pels visitants però l’encert seguia sense arribar i l’equip visitant aconseguia cistelles de segones oportunitats i posaven més marge en el marcador. Un triple de Mendes a mitjan del segon quart donava aire els locals i un posterior contraatac culminat per Orion obligava a demanar temps mort a l’entrenador visitant (22-33). A la sortida, Orion aconseguia dos punts més després de molta lluita doncs els visitants no donaven treva. Els blaus començaven a trobar-se en el partit, malgrat això els visitants constestaven les cistelles locals. Un rebot ofensiu culminat per Buscail posava als locals a 7 punts i l’entrenador rival demanava temps mort, quedava per jugar 1 minut. S’arribava al descans amb un 31-38 en el marcador.

Sortida del descans amb molta intensitat per part dels locals que aconseguien un parcial de 5-0 que els posava de ple en el partit. El partit guanyava en intensitat i encert i el CBT ara sí, es sentia bé a pista. Un triple de Sherif des de la cantonada donava ales als de Berni però els visitants no es donaven per vençuts. Un triple d’Orion posava per davant als locals que aconseguien un parcial de 14- 6. Yoeri aconseguia una altra cistella després d’una bona defensa, el marcador reflectia un 47- 44 i l’entrenador visitant demanava temps mort. Petit parcial de 0-4 pels visitants en la sortida del temps mort, igualtat màxima en el marcador. Tugores aconseguia 6 punts seguits que donaven aire als blaus. Buscail aconseguia dos punts més, els jugadors locals cada vegada es sentien més còmodes. Cistella de mèrit de Cortegano que seguia deixant el partit en un puny. Marc Buscail seguia de dolç i aconseguia un triple als instants finals del tercer quart. Finalitzava el tercer quart amb un 58- 54 en el marcador.

Els últims 10 minuts arrencaven amb molta energia pels dos costats. Els dos equips jugaven amb molta intensitat, per banda local Orion des de la línia de 3 es trobava còmode i els visitants amb les segones opcions i les penetracions es mantenien en el partit. Güixens recuperava una pilota i ell mateix finalitzava el contraatac en cistella i els visitants demanaven temps mort, 69- 64 en el marcador a manca de 6 minuts 30 segons per finalitzar el partit. Dues accions conscutives dels visitants obligaven a demanar temps mort a Berni per ordenar als jugadors (69-70). El partit continuava amb alternatives en el marcador que feia presagiar un final molt emocionant que podia caure de les dues bandes. Tugores aconseguia una gran cistella que posava 3 punts i els àrbitres xiulaven tècnica a Cortegano en la jugada posterior, Yoeri aconseguia el tir lliure. En la posteriors jugada Yoeri aconseguia el triple amb falta adicional. Els visitants demanaven temps mort, el marcador era de 79- 72. La distància va augmentar fins les 10 punts d’avantatge, Berni però va demanar temps mort per ordenar els últims minuts del partit. Un altre triple de Yoeri als instants finals deixava el marcador en 87- 76 i la victòria es quedava al Serrallo.