.

.

TOTS 21

Imatge del cap de llista a les eleccions municipals, Sergi Pedret

Imatge del cap de llista a les eleccions municipals, Sergi Pedret

La candidatura de Sergi Pedret a les eleccions municipals de 2019 va prenent forma amesura que avança el seu mandat com a alcalde de Riudoms. Pedret que anit va serratificat com a cap de llista per l’assemblea del Partit Demòcrata, concorrerà a la reelecciósota les sigles de “Junts per Riudoms”, ja que ha afirmat: «són les sigles que millordefineixen la nostra manera de ser i la nostra manera de fer», referint-se tant a l’equip degovern actual com a la candidatura que està construint.

En el seu discurs, el cap de llista ha agraït el suport dels associats i ha explicat que vol feruna campanya positiva, honesta i amb projectes de futur. Segons Pedret, «Riudoms entraa una etapa decisiva» amb «projectes de futur» que permetran millorar la qualitat de vida iel benestar dels riudomencs. El candidat demòcrata ha destacat la feina feta fins ara enmatèria d’obres al nucli antic, millora dels equipaments municipals, polítiques de joventut iatenció social, entre d’altres realitzacions assolides en aquest mandat municipal; i hasenyalat els plans de competitivitat turística, de comerç local, de joventut i de dinamitzaciódel nucli antic com les línies mestres que permetran dissenyar el futur de Riudoms.

Sergi Pedret ha estat regidor de Serveis Públics, Comerç Local i Promoció Econòmica de2015 a 2018, i va ser elegit alcalde pel Ple Municipal de Riudoms el passat dia 1 dedesembre. La seva candidatura a les eleccions del proper 26 de maig ja va es va anunciara finals de l’any passat en una altra assemblea del partit i, posteriorment, en un actecelebrat el 18 de novembre amb Jaume Alonso-Cuevillas, advocat del president Carles Puigdemont.

Pedret té 35 anys d’edat, és pare de dues filles i empresari en el sector delssubministraments industrials. En aquest moments, suma quasi quatre anys d’experiènciacom a regidor: tres anys i mig al capdavant d’unes de les regidories clau d’aquest mandatmunicipal 2015-2019 i quasi tres mesos com a Alcalde. Pedret és conegut per ser una persona molt activa i molt vinculada al teixit associatiu de Riudoms, i també molt implicadaen iniciatives locals, la qual cosa el converteix en un gran coneixedor de la realitat socialde Riudoms.

Una candidatura unida i transversalL’assemblea d’associats del PDeCat de Riudoms també ha elegit Ramon Margalef com acap local. Margalef repeteix en aquest càrrec, ja que va ser el responsable de la formacióentre 2008 i 2016, coincidint en el temps amb els mandats de Josep Maria Vallès i JosepMaria Cruset al capdavant de l’alcaldia de Riudoms.L’elecció de nou cap local s’ha celebrat arran de la dimissió de Pedret que ha defensatque els càrrecs d’alcalde i de cap local no es concentrin en una mateixa persona.

Elcandidat demòcrata va explicar que és partidari de crear «un equip el més ample possibletant a nivell de les estructures de partit com a nivell de candidatura» per tal d’assolir lamajor transversalitat política i social. Pedret ha afirmat que farà tot el possible «per ferrealitat la marca electoral de Junts per Riudoms, integrant el màxim de persones a la sevacandidatura, amb perfils i interessos diversos, però unida per compartir un projecte defutur en comú per a Riudoms».En aquest projecte, ha afirmat Pedret, «Riudoms» és la prioritat i «Junts» és el camí quehem de fer per assolir un poble amb més benestar, amb més qualitat de vida, i amb méscompromís amb la gent i amb el país.