.

.

TOTS 21

Àlex López celebra el gol de l’empat contra el Lugo en la 1a volta. Foto: Nàstic

El Nàstic inicia la segona volta de la competició a Lugo (dissabte 18h). Una segona volta que ha de suposar la resurrecció del conjunt grana, per acabar fugint de l’abisme. Juan Merino tindrà les baixes per sanció d’Uche i Delgado, mentre que Xavi Molina continua lesionat.

L’inici de la segona volta dóna peu a pensar de que els jugadors poden fer un ‘reset’ en els seus cervells i oblidar tot el viscut fins ara. És a dir, començar de zero i amb 21 partits per davant per intentar abraçar l’objectiu de la permanència. El conjunt grana comença aquesta segona volta a cinc punts de la permanència, amb un trist bagatge de només tres victòries.

Precisament, la paraula màgica que es necessita per sumar de tres en tres i començar a veure la llum, després de patir un camí fosc. Merino ha insistit en què “per tal i com entrenen i les sensacions que tinc, aquest equip és capaç de sumar unes quantes victòries consecutives”. Una utopia si fem cas del que hem vist fins ara. Però per noms i per qualitat, és possible sempre i quan es comenci des de zero.

Merino tindrà les baixes segures de Delgado i Uche per sanció, mentre que Xavi Molina segueix recuperant-se de la seva lesió. El davanter Manu Barreiro arrossega una petita contractura, però està en l’expedició i jugarà.

Per la seva banda, el conjunt de Luis César s’ha mostrat com un dels candidats a les posicions de play-off final i la setmana passada va derrotar per la mínima a l’Alcorcon a casa. Per aquesta setmana, però, el tècnic gallec perd a un dels homes més importants com és Carlos Pita. A més, també tindrà les baixes de Igor Martínez i Adrià Català.

Joan Castell

Notícies relacionades