.

Valentín és expulsat només començar en la 2a part.

El Nàstic encadena una segona derrota consecutiva en caure per 3-0 davant de l’Almeria. Els de Vicente Moreno, mai han tingut opcions d’esgarrapar res positiu de los ‘Juegos Mediterráneos’. Dos gols de Puertas, un a cada part, i un de Quique al descompte, deixa el Nàstic al límit.

Era un partit d’urgències entre dos equips necessitats. I la sensació que queda és que només l’Almeria sabia el que hi havia en joc. El Nàstic s’ha mostrat com un equip a la deriva. Sense caràcter, ni actitud en algunes fases. En definitiva enfonsat. Tal i com ho està en la classificació. 6 punts de 33 possibles. Cap victòria i amb la sensació de que els jugadors estan demanant, o provocant, un canvi de rumb dràstic.

Moreno apostava per un revolucionari 3-5-2. Un sistema que provocava un caos en un equip sense ordre ni rumb. L’Almeria es trobava còmode i durant els primers minuts tenia el control total. La lesió de Corona frenava el cop per als grana, que semblava que agafen el pols al partit, tot i no donar senyals de vida en atac.

Ni idees ni futbol, però el que els aficionats no toleren és la falta d’actitud. El no anar-hi. El no voler. I en la jugada del gol, Uche quedava retratat. Una pilota que sembla que es perdrà per línia de banda. Uche que es queda parat esperant el fora de banda. Pozo hi creu. Hi va. La salva. Té temps a centrar. Joaquin la pentina i Puertas remata a gol. Res més senzill que lluitar fins al final.

Un lema que a Can Nàstic es coneix molt bé. Un valor d’aquest club i equip. Però una llevantada de tardor se l’ha emportat. I el temporal encara seria pitjor amb la expulsió per doble amonestació de Valentín, només arrencar la segona meitat. Abans, Moreno buscava la remuntada amb el doble canvi al descans d’Emaná i Muñiz per Iago i Zahibo.

El Nàstic tenia un atac de melancolia amb dos bones ocasions de Tejera, primer, amb un xut i posteriorment amb una pilota morta que Mossa no arribava a rematar. Eren les últimes senyals de vida d’un Nàstic que quedava sentenciat amb el segon gol de Puertas al 67.

Per a més inri, Madinda havia de jugar lesionat els darrers minuts, ja que Moreno ja havia realitzar els tres canvis. Quique, ja en temps de descompte, tancava el marcador amb un 3-0, que deixa un panorama desolador.

Fitxa tècnica
Almeria: Casto, Ximo, Morcillo, Trujillo, Nano, Joaquín, Corona (Jose Ángel 12′), Fidel, Antonio Puertas (I. Sánchez 72′), Pozo (Juanjo 62′) i Quique.

Nàstic: Dimitrievski, Mossa, Lopo, Iago (Muñiz 45′), Valentín, Zahibo (Emaná 45′), Molina, Madinda, Tejera, Delgado i Uche (Kakabadze 53′).

Àrbitre: Sagués Oscoz. Ha amonestat al local Quique (69′), Trujillo (71′), Fidel (84′) i als visitants Valentín (18′), Molina (31′), Muñiz (84′). Ha expulsat per doble amonestació a Valentín (51′).

Gols: 1-0, Puertas (27′); 2-0, Puertas (67′); 3-0, Quique (91′).

Incidències: Partit corresponent a la 11ena jornada de la Liga 1|2|3 disputat a l’Estadi Juegos del Mediterráneos davant 7.223 espectadors.