TOTS 21

Rocha celebra el gol de la victòria a Sant Andreu Fotp:Nàstic

Rocha celebra el gol de la victòria a Sant Andreu Fotp:Nàstic

Deia Vicente Moreno a la prèvia del partit davant del Villarreal B «Els equips que volen estar dalt han de guanyar algun cop a la lliga tres partits seguits», dit i fet, el Nàstic va complir amb les demandes del seu tècnic i va sumar per primer cop aquesta temporada tres victòries seguides.

No contents amb això la plantilla dels rècords impossibles va decidir que després del tres ve el quatre i que una bona manera de començar bé l’any lluny de Tarragona era guanyar en un camp on la tradició deia que era pràcticament impossible tornar amb els tres punts.

Diumenge al Nou Estadi els grana tornen a tenir deures per fer, sumar la cinquena victòria consecutiva i perquè no apropar-se de forma convincent a aquell rècord de l’última campanya que més val no mencionar per evitar malastrucs.

L’equip segueix creixent de forma esglaonada cap a una meta que no té cap altre nom que no sigui ascens i l’afició sembla que respondrà aquest diumenge amb una entrada que des del club s’espera que fregui els 4000 espectadors.

La plantilla té ara, aquella dosi de pausa necessària molts cops perquè surtin millor les coses. Els tres punts de marge respecte al segon classificat i el més important els cinc amb el cinquè, donen aquella tranquil·litat que tant i tant ha reclamat Vicente Moreno.

El Nàstic rep a un Hospi que arriba en un dels millors moments de la temporada. L’equip riberenc es troba a tres punts de la zona de play-off i ha sumat quatre victòries i un empat en les darreres cinc jornades. Pel mig un empat al Calderón davant de l’Atlético de Madrid en partit de copa acaba de rematar el moment dolç pel qual passa el conjunt barceloní.

El fet que Kiko Ramírez torni a Tarragona per jugar contra el Nàstic i fins i tot el més que possible debut de Javi Martínez amb la samarreta de l’Hospi fan que el partit s’ompli d’ingredients per a fer una bona recepta.

El partit entre Nàstic i Hospi es jugarà finalment a les cinc de la tarda per a no coincidir amb la Marató de Tarragona que es disputa al matí i serà xiulat per Carlos Álvarez Fernández.

Quim P. Casadeús