TOTS 21

El Seguici Petit en la cercavila d’aquesta tarda. Fotos: Tots21

Jornada gran amb el Seguici Petit a les festes de la Misericòrdia de Reus. Recuperant l’espai que la pandèmia va impedir, el tram del passeig que porta cap al Santuari ha combinat garanties contra la Covid-19 amb cadires i invitacions prèvies amb les ganes de retrobar-se, per fi, amb el més pròxim a la normalitat possible.

La Cercavila del Seguici Petit de la ciutat ha comptat amb la participació dels músics de l’Aula de Sons de Reus, el Ball de Diables infantil, el Drac petit, la Cucafera, el Basilisc petit, el Lleó petit, els Nanos petits, la Mulassa petita, els Vitxets, Moros i Indis petits, el Ball de Marcos Vicente, el Ball de Pastorets petit, el Ball de Cercolets petit, el Ball de Prims petit, el Ball de Valencians petit, el Ball de Bastonets de l’Esbart Santa Llúcia, el Ball de Mossèn Joan de Vic petit, el Ball de Gitanes petit, l’escola de Bastons de l’Orfeó Reusenc, la canalla dels Xiquets de Reus, l’Àliga petita i la Banda de Música del Pare Manyanet.

Concert de Miki Núñez al Parc de la Festa i d’Stay Homas

Imatges del concert de Miki Núñez la nit de dimecres…. Fotos: ReusCultura

…i d’Stay Homas aquesta nit de dijous. Fotos: ReusCultura

La segona gran cita d’aquest dijous ha tingut com escenari el Parc de la Festa (5 euros l’entrada, amb tot el paper venut) amb el concert d’Stay Homas, grup creat durant el confinament que va acabar creant molts amics fora de les parets del pis que compartien els tres músics que el conformen. El dimecres havia estat el torn de Miki Núñez, en aquest cas amb pràcticament la totalitat de les entrades (10 euros) venudes. El cantant va presentar el seu darrer treball, ‘Iceberg’, amb composicions pròpies.

Redacció