.

Segona derrota de l’any per l’equip pobletà. Amb un resultat de 0 a 1, els d’Alberto Gallego no han pogut imposar-se al Granollers.

El partit començava amb un Granollers molt intens, que ha mantingut la possessió durant gairebé tota la primera meitat. Tot i així, ha sigut el CF Pobla de Mafumet qui ha tingut diverses oportunitats clares de gol. Primer, amb un xut de Joel, i després Moha, de cap, ha estat a punt d’avançar a l’equip local en el marcador.

La segona part, però, ha sigut l’equip local qui ha portat el ritme de partit. Joel i Roger Figueres ho intentaven, però sense aconseguir-ho. Al minut 77, l’àrbitre assenyalava un penal a favor de l’equip visitant, però el porter local, Arturo Cordero, ha endevinat les intencions del jugador rival, i l’ha acabat aturant.

I, quan tothom ja donava per fet un empat merescut, al minut 88, Civil, del Granollers, aprofitava un contraatac, per posar el 0 a 1 al marcador, i emportar-se així els 3 punts.

L’entrenador del CF Pobla de Mafumet, Alberto Gallego, ha afirmat que “un empat hauria estat el més just”, però que l’equip “segueix fent errors molt clars”.

El CF Pobla de Mafumet es situa en la posició número 15, amb un total de 25 punts. El proper cap de setmana, els pobletans s’enfrontaran a la FE Grama.