.

Un moment del partit d'avui del CBT

El líder Collblanc ha aconseguit la victòria al pavelló del Serrallo després de dues pròrrogues. El CBT ha viscut així la segona derrota de la temporada a casa.

Massa factors negatius per enfrontar-se al líder de la competició i l’equip més en forma actualment. Alex Alba i Gerard Santiago sense poder vestir-se de curt i Edu Riu lesionat a l’inici del tercer quart han estat massa baixes per enfrontar-se al líder.

I el partit no ha començant malament del tot. Els jugadors de Berni han portat el partit controlat durant els vint primers minuts. Sobretot gràcies al joc interior de l’equip, amb un Ferran Torres pletòric (22 punts i 6 rebots al final del partit), el partit anava pel bon camí. Malgrat les rotacions imposades per Berni al segon quart, coincidint en algun moment 2 jugadors del segon equip sobre el parquet, l’equip seguia controlant el partit, arribant al descans amb 40-32.

A l’inici del tercer quart s’ha produït un fet possiblement decisiu pel desenllaç del partit. Edu Riu ha patit una lesió muscular que no l’ha permès jugar cap minut més. Collblanc cada cop s’acostava més al marcador i el jugadors no acabaven de trobar-se còmodes a la pista. En aquest moments Jordi Vall-LLobera agafava la responsabilitat del joc ofensiu dels visitants i aconseguia que el marcador reflexes un ajustat 55-54 al final del tercer quart.

Tot semblava que s’havia de decidir als darrers deu minuts, però no ha estat així. Cap equip assumia el control del partit, arribant-se als darrers segons amb el marcador ajustat. A falta de 17” i amb 68-68 al marcador, David Fernàndez fallava un triple, però Collblanc tampoc ha sapigut anotar en el darrer atac.

El partit arribava a la primera pròrroga, amb la mateixa dinàmica. Diferències d’un, dos punts sense que el partit es decidís. Al final dels primers cinc minuts extres el marcador tornava a quedar empatat a 77 i a la segona prorroga les faltes han passat factura. Amb Adrià Baiget eliminat i sobretot Ferran Torres han decantat el partit cap el costat visitant. Al final 79-85 i el Collblanc surt del Serrallo encara més líder.