.

Una imatge del partit contra l'Hospitalet. Foto: CBT

Una imatge del partit contra l’Hospitalet. Foto: CBT

El Club Bàsquet Tarragona encadena la segona derrota consecutiva, aquesta vegada a la pista del CB Hospitalet. Després d’un primer quart igualat, els de Berni Álvarez sempre han anat a remolc d’un conjunt que s’ha mostrat més pràctic i, tot la reacció final, ha acabt cedint per 64 a 56.

Inici de partit sense dominador clar, amb intercanvi de cops per part dels dos equips, que no aconseguien mantenir-se per davant en el marcador. La bona defensa del CBT obligava a forçar el tir al rival que, tot i voler portar la iniciativa, no ha aconseguit materialitzar-ho. A l’altra banda de la pista, els de Berni Álvarez també es mostraven erràtics en accions clares. A falta de tres minuts per finalitzar el primer quart, apareixia el millor Ferran Torres per posar una diferència de 4 punts al marcador (6 – 10). L’Hospitalet ha sabut equilibrar el partit en el darrer minut del primer quart, que ha finalitzat amb un 12 iguals a l’electrònic.

L’Hospitalet ha iniciat els segons 10 minuts millor que el CBT. Primer ha estat Ferran Torres qui ha desfet la igualada, però ràpidament l’equip local s’ha posat tres punts per sobre (17 – 14). Amb set punts seguits aconeguits pel CB Hospitalet, Berni Álvarez ha seguit tocant les tecles i movent l’equip per tal de trobar la reacció. Però ha estat l’Hospitalet qui ha trobat el camí per posar distància en el marcador. Amb un bàsquet senzill, ha col·locat una diferència de nou punts (23 – 14). La intensitat defensiva de l’equip local ha deixat sense idees als de Berni, que no han aconseguit anotar fins passats gairebé vuit minuts de joc. L’Hospitalet ha posat la directa i ha marxat al descans 10 punts per sobre del CBT (29 – 19).

Els de Tarragona han reaccionat al tercer quart. Un triple de Salim ha servit per donar un petit respir als de Berni i encarar els 20 minuts restants amb més optimisme. Dani Martínez ha reafirmat aquesta reacció anotant-se un nou triple (34 – 25). Les sensacions que ha transmès el CBT en el tercer quart han estat molt més bones, tot i que l’Hospitalet ha seguit desplegant el seu joc fàcil i eficient. A falta de tres minuts per acabar el 3Q, el CBT s’ha posat a tan sols 5 punts del seu rival. Una molt bona defensa i, ara sí, el joc col·lectiu, han portat els de Berni a tenir opcions per equilibrar el partit.

Un inici esperançador del darrer període ha posat el CBT a un sol punt de l’Hospitalet. Ha estat per pocs minuts, ja que els de Barcelona han tornat a recuperar la diferència de 9 i 10 punts de la que han gaudit durant bona part del partit. En els darrers cinc minuts de joc el partit s’ha trencat definitivament i el CB Hospitalet l’ha portat al seu terreny per adjudicar-se la victòria. La reacció final del CBT ha estat estèril per falta de temps, i ha acabat sucumbint a la pista de l’Hospitalet (64 – 56).