.

.

TOTS 21

Un partit del CBT. Foto: Joan Carles Borrachero

Un partit del CBT. Foto: Joan Carles Borrachero

La segona volta del campionat comença aquest dissabte al Pavelló del Serrallo amb un Ibersol CBT disposat a sobreposar-se a les adversitats. Després de la marxa de Pape Mbaye aquesta setmana, els blaus afronten el partit amb un efectiu menys, sense Dani Tugores, lesionat al turmell, i amb el dubte de Ferran Torres, amb un esquinç. L’entrenador de l’Ibersol CBT, Berni Álvarez, conscient de la realitat del seu equip, assegura que “comencem amb il·lusió i moltes ganes la segona volta del campionat. Patirem, però per les circumstàncies que tenim actualment”. Berni exprimirà al màxim les armes del seu equip per intentar sumar el que seria la setena victòria consecutiva.

El proper rival blau serà el CB Cornellà, que visitarà el Serrallo després d’haver guanyat a Castellbisbal i amb un balanç de 5 victòries per 8 derrotes. Berni creu que la classificació (onzens) “no reflexa la qualitat dels jugadors que té. L’equip ha canviat molt amb la incorporació de Xavi Guirao i el canvi d’entrenador. A part de Guirao, caldrà tenir en compte a jugadors com Néstor Zamora, Roger Lliteras, Albert Farfan o Sanmartin. Són perillosos si es troben a gust, pel que haurem de fer un partit incòmode per a ells”.

El partit correspon a la jornada 14 i coincideix amb l’inici de la segona volta del campionat. Es disputarà al Pavelló del Serrallo el dissabte 19 a partir de les 19h.