TOTS 21

Veremonte va anunciar la no inversió al projecte del Bcn World

La presidenta del PP de Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, ha manifestat que la culpa que Veremonte hagi marxat com a inversor pel projecte BCN World “és el resultat del procés separatista, d’aïllament i d’exclusió de les polítiques d’Artur Mas”. Segons Sánchez-Camacho, aquest projecte és importantíssim per Catalunya i especialment per Tarragona ja que “és una oportunitat per crear llocs de treball”. Però la marxa de Veremonte demostra, una vegada més, “la ineficàcia i la inutilitat del procés separatista de CiU i ERC”, procés que “està perjudicant els inversors i els impulsa a abandonar Bcn World” segons la presidenta del PP.

Alícia Sánchez-Camacho, en una visita a Bonavista aquest dilluns en què també ha carregat contra el ‘xantatge d’ERC a Mas‘ pels pressupostos, denuncia que les inversions a Catalunya, tant a Bcn World com al territori, també s’han vist reduïdes pel procés sobiranista en un 50%, passant d’una inversió internacional de 1.200 MEUR a 586 MEUR.

La presidenta demana responsabilitats al Govern de Catalunya i sobretot al president de la Generalitat, Artur Mas, per la inversió perduda i els llocs de treball no creats.

AnnaMG