TARRAGONA 21

Sánchez-Camacho ha estat avui a Reus amb els candidats provincials

Sánchez-Camacho ha estat avui a Reus amb els candidats provincials

La presidenta del Partit Popular Català i candidata a les Eleccions Generals, Alicia Sánchez-Camacho, ha advertit aquest dilluns del risc que suposaria «deixar el govern d’Espanya en mans d’un tripartit entre Podemos, PSOE i Ciutadans amb un Varoufakis de ministre d’economia».

En declaracions a Reus, Sánchez-Camacho ha afirmat que «mentre el govern del Partit Popular ha demostrat que fer una bona política econòmica és fer una bona política social, deixar l’economia en mans d’un govern ‘podemita’ a l’estil grec suposaria una baixada de les pensions a tota Espanya i posar en risc l’estat de benestar».

En aquest sentit, la presidenta del PPC ha explicat que «l’únic vot útil és el del Partit Popular perquè votar a Ciutadans és un vot desaprofitat ja que ha esdevingut la marca blanca del Partit Socialista convertint-se en còmplice de les polítiques d’atur i de crisi del PSOE».

Per aquest motiu Alícia Sánchez Camacho ha demanat que «el vot no es desaprofiti ni en l’abstenció ni en votar a Ciutadans i es concentri en el Partit Popular, perquè és l’únic partit que de veritat fa polítiques realistes per crear llocs de treball, per millorar les polítiques socials i per garantir la unitat d’Espanya».

Jordi Roca: ‘Les reformes del PP han permès ampliar la cobertura sanitària a Catalunya’

Per la seva banda, el cap de llista al Congrés dels Diputats per la província, Jordi Roca, ha destacat la tasca que ha dut a terme el Govern d’Espanya pel què respecta a les polítiques socials: «gràcies a les reformes hi ha 100.000 persones més que tenen una targeta sanitària a Catalunya», ha dit Roca, afegint que «ens hem estalviat diners en farmàcia, a diferència de la Generalitat, que ens volia fer cobrar un euro per recepta».

Tanmateix, Roca ha assenyalat que «11.000 persones més gaudeixen d’ajudes la Llei de la Dependència, hem ampliat la cobertura del 65 al 82%», i ha ressaltat que «amb el Govern del PP hem pujat les pensions quatre vegades, mentre que les fórmules alternatives de Grècia les han baixat 12».