.

.

TOTS 21

Pacheco ha desenvolupat la seva carrera esportiva a Veneçuela formant part de la Lliga Nacional de Voleibol amb l’Industrials de València. Foto: CV SPiSP

El veneçolà Samuel José Pacheco, amb perfil d’oposat, té 30 anys i fa 192 cm d’alçada. És la darrera aposta del Club Voleibol Sant Pere i Sant Pau per completar un 1er equip amb grans oportunitats per accedir a l’ascens aquesta temporada.

Pacheco ha desenvolupat la seva carrera esportiva a Veneçuela formant part de la Lliga Nacional de Voleibol amb l’Industrials de València. L’any 2015 va participar de l’Universiada de Corea, organitzada per la Federació Internacional d’Esports Universitaris (FISU), l’esdeveniment multiesportiu més gran després dels Jocs Olímpics. Ha format part de la seva trajectòria la preparació rebuda a l’entitat acadèmica Sparteam incorporant-se a la Lliga Nacional Superior de Vòlei del Perú entre els anys 2018 i 2019. Les últimes temporades les ha jugat amb la samarreta del CV Roquetes que va guanyar-se l’ascens a Superlliga 2 el passat 2021.

Samuel ja ha començat els seus entrenaments amb la resta de l’equip. Toca prepararse bé durant la pretemporada amb l’hortizó posat en l’amistós que jugaran els cooperativistes contra el Pamesa Terol Voleibol el proper 10 de setembre, i poc després, jugaran les fases finals de la Supercopa Catalana, una competició que s’organitzarà a Tarragona amb motiu dels 40 anys del Club Voleibol Sant Pere i Sant Pau. S’hi trobaran el Barça Voleibol, l’Instercap Asisa Tarragona SPSP, el CEVOL Torredembarra, el CV Roquetes, el CN Sabadell i el Rodi Balafia Vòlei Lleida. En els propers dies s’acabaran de confirmar les dates i horaris.

Aquests dies caldrà fer funcionar l’engranatge que el Club ha disposat per tal d’extreure la millor versió de cada jugador individualment i en sintonia amb l’equip. Un repte que escometen a les ordres de Vlado Stevovski amb confiança i avançant cap a una exitosa etapa personal i esportiva. L’Instercap AsisaTarragona SPiSP està disposat i preparat per lluitar per l’ascens a la Superlliga 1.

Redacció