.

.

TOTS 21

Els centres interessats en participar en la nova edició del programa educatiu Energia amb consciència de Fundación Repsol, encara estan a temps d’inscriure’s-hi. El termini finalitza el proper 29 d’octubre de 2018. Aquesta iniciativa sensibilitza a alumnes de 3r i 4t de secundària sobre com fer un ús més responsable dels recursos energètics.

Energia amb consciència és un programa educatiu de Fundación Repsol que porta als alumnes de 3r i 4t de l’ESO, diferents activitats pràctiques i educatives perquè, a través de la simulació d’una auditoria energètica del seu centre educatiu, descobreixin com poden ser més eficients en l’ús de l’energia.

En aquesta activitat, s’hi potencien habilitats de recerca, comunicació i treball en equip, i a més, els alumnes compten amb el suport de voluntaris Repsol, que van durant una jornada escolar a l’aula per realitzar diversos tallers i activitats pràctiques.

Fins al 29 d’octubre, els centres educatius podran inscriure’s per desenvolupar aquest programa educatiu a través del formulari a fundacionrepsol.com, on també es poden consultar les bases de participació d’Energia amb consciència.

Durant el programa, els alumnes hauran de desenvolupar una simulació d’auditoria energètica del seu centre, i proposar millores per ser més eficients. Els millors informes podran participar en el Campionat Energia amb consciència, que premia amb 7.000 i 3.000 euros als centres guanyadors, per posar en marxa les millores recollides en l’auditoria.

Fundación Repsol facilitarà tots els materials i la participació és 100% gratuïta. La convocatòria s’adreça a centres educatius de la Comunitat de Madrid; Regió de Murcia; Cantabria, província de A Coruña; província de Ciudad Real; província de Tarragona i província de Bizkaia.

Des del llançament d’aquest programa, ja hi han participat més de 4.000 alumnes de secundària pertanyents a centres educatius situats a Madrid i als entorns dels complexos industrials de Repsol i Petronor a A Coruña, Cartagena, Puertollano, Tarragona i Múskiz.

A més, més de 250 voluntaris Repsol han col·laborat en aquesta activitat, orientada a conscienciar els més joves per construir un futur més sostenible.

Més informació fundacionrepsol.com