TOTS 21

La nova gestora aportarà dotacions de personal que siguin necessàries i el personal actual del centre hi quedarà sota la seva direcció.

El passat dijous, 14 de gener, la Direcció General de l’Autonomia Personal i la Discapacitat va signar la resolució per la qual es declara la intervenció en el centre residencial Les Alzines de Tarragona per fer front a la contingència produïda a causa dels casos de COVID-19 que afecten al centre.

El 4 de gener es van detectar 8 usuaris positius i 1 treballador concentrats a la segona i sisena planta del centre. El cribratge realitzat l’endemà, 5 de gener, van detectar-se 19 usuaris positius i 3 treballadors. Aquest dia l’Equip d’Intervenció Ràpida i la Inspecció de Salut Pública varen visitar el centre. El dia 8 de gener va realitzar-se un nou cribratge en el qual es van detectar 5 residents positius més i 2 treballadors més contagiats.

Des del 4 de gener al centre hi ha hagut 27 residents positius per Covid-19, 3 defuncions i 1 derivat a centre hospitalari o sociosanitari.

La Fundació Vallparadís assumeix, provisionalment, la direcció i la gestió del centre residencial Les Alzines de Tarragona.

Redacció