.

.

TOTS 21

El Consistori anima els establiments locals perquè participin en aquesta iniciativa que, actualment, compta amb múltiples entitats d’arreu del territori. Foto: CedidaL’Ajuntament de Salou s’ha adherit a la plataforma Slowshopping.cat, una iniciativa de comerç a domicili en la què, actualment, ja hi participen múltiples entitats d’arreu del territori català.

El Consistori vol animar, així, els establiments comercials del municipi, perquè s’hi sumin i s’inscriguin en aquest portal, per tal que la clientela pugui posar-se en contacte amb el local i sol·licitar el lliurament a domicili, sense haver de sortir de casa.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és portar les compres de proximitat a les cases dels clients que actualment es troben confinats.

Així, el portal posa a disposició de l’usuari / ària les dades de contacte de comerços locals que segueixen oberts al públic o que ofereixen la possibilitat de fer entregues a les llars.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha assenyalat que “aquesta iniciativa segueix la línia de les normes actuals de confinament, i reforça la idea que la ciutadania surti, el menys possible, al carrer”. En aquest sentit, el batlle ha recordat a la població i als comerços que “ara més que mai, hem de ser molt estrictes i tenir cura de la nostra salut i de la del nostre entorn, i la millor manera per fer-ho és quedant-nos a la nostra llar”.

Per la seva banda, el regidor de Dinamització Econòmica, Hèctor Maiquez, ha manifestat que “aquesta plataforma és una bona opció que permet l’adaptació dels establiments als moments actuals; així com, als clients, continuar fent les seves compres als comerços habituals del municipi”. L’edil ha afegit que “des de l’àrea volem posar a l’abast totes les eines possibles per tal que els establiments puguin continuar la seva activitat durant el confinament”.

Des del portal SlowShopping.cat es pot seleccionar el barri o localitat, en aquest cas “Salou”; utilitzar un desplegable amb diferents categories de comerç i trobar les dades de contacte (Telèfon, WhatsApp i / o correu electrònic), per seguir fent compres responsables, aquesta vegada, des de casa.

Les categories de cerca del portal són molt diverses: agències de viatges; alimentació; animals; art; articles per la llar; bellesa; celler; electrodomèstics; esports; farmàcia; ferreteria; floristeria / jardineria; informàtica; joieria; lleure i cultura; mobles i decoració; moda i complements; papereria / copisteria; restaurant, menjars i begudes; restaurants; roba i complements; salut; i serveis.

Per donar-se d’alta com a establiment al portal, cal emplenar un formulari a la pàgina web SlowShopping.cat, i el Departament de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament de Salou en farà la validació i el publicarà a la plataforma.

Cal dir que la campanya SlowShopping, en favor del comerç local, vol difondre els valors de comprar en els comerços de la ciutat.