.

.

TOTS 21

Imatge de la nova APP.

Imatge de la nova APP.

La capital de la Costa Daurada té ja en marxa la nova APP del municipi, disponible en 4 idiomes, i que recull un ventall molt ampli d’informació que pot ser d’utilitat tant pel visitant com pel ciutadà resident al municipi. Es tracta d’una nova eina informativa molt intuïtiva i que recull tota la informació de la població; per tant, complementant la que es pot trobar al portal www.salou.cat; o bé als perfils de facebook de l’Ajuntament de Salou o al twitter @ajuntamentsalou.

Així, l’APP ‘Salou al mòbil’ és totalment gratuïta i ja està disponible tant a Android com a IOS. En l’aplicatiu s’hi poden trobar actualitzades totes les notícies del dia a dia; a més de tota l’agenda d’actes detallada amb tota la informació d’interès, horaris, preus i l’ubicació geolocalitzada.

L’APP ‘Salou al mòbil’ també inclou un ampli apartat informatiu que recull de manera molt clara ‘Què fer’ al municipi, per tant recollint dades sobre les platges; els principals llocs d’interès, com el Far, el Camí de Ronda o les Fonts Ornamentals, entre molts d’altres. També s’hi poden trobar les empreses d’oci o les rutes de Salou.

També ofereix un ampli apartat referit a restaurants on sota el nom ‘menjar i beure’ es pot triar entre l’àmplia oferta existent entre més de 200 establiments. Cada restaurant diposa de la seva fitxa ampliada amb la descripció de la seva cuina, els serveis que ofereix i la ubicació geolocalitzada per tal de poder-hi arribar a través de les indicacions de google maps; l’usuari també pot consultar un apartat que detalla els hotels, aparthotels i la resta d’oferta d’allotjament amb tots els serveis que ofereixen.

Però aquesta nova APP del municipi també busca acostar al ciutadà altre tipus d’informació d’interès com son les instal·lacions municipals; els transports; els centres de salut; telèfons d’interès o tota la informació relacionada amb l’Ajuntament, els seus departaments i serveis; així com les oficines de turisme o els punts wi-fi repartits pel municipi.