.

.

TOTS 21

El bon temps ha fet decidir els turistes estatals per la Costa Daurada.

El bon temps ha fet decidir els turistes estatals per la Costa Daurada.

La Costa Daurada afronta amb bones garanties l’arribada de la Setmana Santa, que dóna el tret de sortida a la temporada estival. Entre diversos indicadors, aquest dilluns s’ha conegut que tant Salou com Cambrils es troben entre les principals destinacions escollides pels usuaris d’Atrápalo, el portal online líder en matèria d’oci. Concretament, Salou és la destinació preferida pels usuaris, seguida de Tossa de Mar i Cambrils, en tercer lloc.

Aquestes són les tres primeres localitats en volum de reserves fetes pels usuaris espanyols de cara a Setmana Santa. L’arribada d’aquest període festiu ben entrat el mes d’abril, s’apunta, per aquest portal de reserves, com una de les claus per l’elecció del turisme de platja. Alhora, es preveu bon temps i “els viatgers han preferit el sol i la platja per davant de les destinacions d’interior i de muntanya”.

Únicament Viella, a la Vall d’Aran, entra a la llista de les deu principals destinacions més demandades per les primeres vacances de la temporada alta.