.

.

TOTS 21

Joan Font, del grup Bon Preu; el conseller Felip Puig i l'alcalde de Salou, Pere Granados. Foto: Iván Alcalá

Joan Font, del grup Bon Preu; el conseller Felip Puig i l'alcalde de Salou, Pere Granados. Foto: Iván Alcalá

El Grup Bon Preu ha culminat una important inversió de 12 milions d’euros per donar forma al nou supermercat Esclat de Salou, ubicat al Vial de Cavet, i que aquest dimarts s’ha inaugurat de la mà del conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, els responsables de l’empresa i l’alcalde Pere Granados, entre altres autoritats. En l’acte protocolari, Joan Font, director general del grup Bon Preu, ha justificat la inversió de la seva companyia per un triple objectiu: el d’oferir “el millor producte fresc de l’entorn”, un assortit variat en funció de les exigències del client i l’atenció de cara al consumidor final. Per fer-ho possible, ha ressaltat, el supermercat Esclat compta amb un personal humà de 70 persones de nova contractació. Un capital humà que ha volgut posar en valor a través dels “cursos de formació i el tracte amb el client”.

L’alcalde Pere Granados ha coincidit amb Font en la “capacitat d’atracció del nou espai, més enllà del nostre municipi, oferint una nova oferta comercial”. Granados s’ha mostrat agraït amb el grup Bon Preu per haver efectuat una gran inversió en els temps que corren i, sobretot, “per la confiança contractant a setanta persones”. Per tot plegat, Granados confia que la superfície suposi un pol d’atracció de nous compradors a Salou.

Felip Puig i Pere Granados, atesos a la secció de carn. Foto: I.Alcalà

Felip Puig i Pere Granados, atesos a la secció de carn. Foto: I.Alcalà

Al seu torn, el conseller Felip Puig ha destacat la capacitat d’implantació en el territori del grup Bon Preu, de qui n’ha ressenyat “l’estratègia i la intel·ligència” a l’hora de potenciar una economia “més social amb els productes de casa” i a través de la “formació del seu personal”.

El supermercat Esclat obrirà les seves portes aquest dimecres però avui, ja eren desenes les persones que no se n’han volgut perdre la inauguració. Els responsables de l’espai han ofert a les autoritats una visita guiada pels passadissos del mateix, detallant tant la seva organització com la logística del centre.

JM. Salvat