TOTS 21

L’alcalde de Salou, fent la sacada d’honor. Foto: Tarragona21

Jornada històrica per al futbol base local. Salou ha estrenat el nou camp de futbol 7, unes instal.lacions aptes per al futbol base i ubicades al complex de l’Estadi Municipal i que han estat finançades al cent per pent per l’Ajuntament amb un cost de 800.000 euros.

Paral.lelament, s’ha inaugurat també la nova zona de vestidors i la marquesina de la tribuna del camp de futbol onze, equipaments llargament reivindicats pels clubs esportius, especialment la UD Salou.

Els petits del futbol base, amb les autoritats. Foto: Tarragona21

La nova marquesina de la tribuna del camp de futbol onze. Foto: Tarragona21

L’alcalde, Pere Granados, ha subratllat en la seva intervenció que amb aquesta posada en marxa d’avui ‘es dóna compliment a les necessitats de la societat salouenca, amb una elevada demanda de la pràctica de l’esport, i que afavorirà els hàbits saludables a infants i joves del municipi’.

Granados ha destacat que Salou, amb 27.000 habitants ‘disposa de tres pavellons poliesportius, una estació nàutica i ara els nous equipaments de futbol. ‘Des de l’Ajuntament hem atès les demandes en un moment d’alt nivell d’ocupació de les instal.lacions’, ha subratllat després de descobrir la placa inaugural.

En declaracions a la premsa, Granados ha destacat que es tracta d»una millora molt important per Salou. Sempre hem fet una aposta per l’esport de base, el de les entitats i també pel turisme esportiu. El camp de futbol 7 era una vella reivindicació perquè el camp únic havia quedat molt petit. La instal.lació serà també compartida per un nou club de rugbi recentment constituït a casa nostra’.

Queda pendent la segona fase amb la substitució de la gespa artificial, ja força deteriorada, serveis i el bar, que arribarà l’any vinent.

La jornada ha comptat amb la presència del vicepresident de la Federació Catalana de Futbol i alhora delegat territorial, Josep Vives, i dels directius de la UE Salou, del futbol base, club de rugbi Shark i el de softball.

J. Garcia