.

Raquel López és caporal de la Policia Local de Salou. Foto: Cedida

L’alcalde de Salou, Pere Granados, junt amb el regidor de Seguretat Ciutadana i Mobilitat, Marc Montagut i el cap de la Policia Local, José Luis Gargallo han volgut felicitar la caporal de la Policia Local de Salou, Raquel López, per l’obtenció de la medalla de bronze en la categoria de BTT en l’apartat de fèmines al campionat del Món de ciclisme de Policies. López, que va haver de disputar una duríssima prova de més de 26 quilòmetres en un recorregut per les muntanyes de la localitat de Villafamés (Castelló) va aconseguir imposar-se a la resta de participants femenines i pujar al podi. En total però van ser 5 els agents de la Policia Local de Salou que varen participar de la prova.

Avui, l’alcalde Pere Granados ha volgut felicitar-la per l’esforç i malgrat la duresa de la prova haver estat la tercera classificada. El batlle li ha donat tot el seu suport i una estatueta en miniatura de Jaume I.

Raquel López està en comissió de serveis des del 2011 i té la seva plaça com a caporal a la policia de Mont-roig del Camp i assegura que “és un plaer poder treballar en allò que t’agrada” ja que està adscrita a la unitat de bicicletes del cos de seguretat local on a diari recorre uns 40 quilòmetres.

Cal recordar que la prova es va disputar el cap de setmana de l’11 al 13 de setembre a Castelló amb una inscripció d’uns 200 policies de nacionalitats tan diverses com la francesa, holandesa, lituana i provinents de la Guàrdia Civil, Mossos d’Esquadra, Policies Nacionals i Policies Locals de multitud de municipis d’Espanya.