.

.

TOTS 21

L’acte ha tingut lloc al saló de plens amb l’assistència de l’alcalde, Pere Granados; el regidor de Seguretat Ciutadana, David González; regidors de la Corporació i membres dels diversos cossos de la Policia Local, Mossos i Guàrdia Civil. Foto: Ajuntament

L’Ajuntament de Salou ha celebrat, aquest migdia, l’acte institucional de la Festivitat de Sant Miquel Arcàngel, patró de la Policia Local de Salou, per tal de posar en valor la labor del cos de seguretat.

L’acte, que ha tingut lloc al saló de plens, ha estat presidit per l’alcalde Pere Granados; i ha comptat amb l’assistència, també, del regidor de Seguretat Ciutadana i Mobilitat, David González; de regidors i regidores de la Corporació; i de responsables i membres dels diversos cossos de la Policia Local, Mossos d’Esquadra, i Guàrdia Civil.

En primer lloc, s’han lliurat els premis de l’exercici de tir, en les modalitats de precisió i dol, una activitat habitual, en el marc d’aquesta festa. El primer classificat ha estat el sergent Joan Anton Basora Bigorra, amb la millor marca, aquest 2022. El segon ha estat el sergent Manuel Hortal Molina; i, el tercer, l’agent Santiago Valverde.

Així mateix, en el decurs de l’acte, s’ha fet un reconeixement als agents del cos policial que s’han jubilat: Saul Rodríguez Fernández; Emili Baldrich Salgado i José Aragón Cervera.

D’altra banda, la Policia Local de Salou ha volgut fer una menció especial a l’agent Rafael López Maireles, que va traspassar, recentment. El reconeixement l’ha rebut el seu fill, Rafa López.

També s’ha visionat un vídeo amb imatges de la Policia Local.

L’alcalde Pere Granados ha agraït, en nom propi i en el de la Corporació, el gran treball i serveis prestats per part de la Policia Local de Salou, sobretot, en temps de pandèmia; i ha reconegut la seva vocació i implicació amb la ciutadania i el municipi, un treball que ha qualificat com a “impecable”.

A més, ha tingut paraules de reconeixement cap a la figura de l’agent Rafael López Maireles; i d’agraïment per als agents jubilats, i també cap als sindicats. Finalment, ha encoratjat les persones integrants dels diferents cossos de seguretat que segueixin desenvolupant la seva tasca amb la mateixa responsabilitat i eficàcia.

Per la seva banda, el regidor de Seguretat Ciutadana i Mobilitat, David González, ha posat de relleu els valors de servei al públic de la Policia Local de Salou, assenyalant que és “un cos de seguretat que prioritza la proximitat i l’atenció al ciutadà, el qual sap que és a la seva disposició, les 24 hores del dia, els 365 dies de l’any”.

L’inspector en cap de la Policia Local, José Luis Gargallo, també ha volgut agrair el treball i implicació, per part de tots els membres de la plantilla, durant aquests gairebé tres anys de pandèmia, per tal de garantir el servei a la ciutadania; així com amb la tornada a la normalitat, aquesta temporada d’estiu.

Redacció