.

.

TOTS 21

Un moment del ple celebrat avui

El ple extraordinari de l’Ajuntament de Salou ha donat avui llum verda a l’aprovació inicial de la modificació puntual del POUM referent als paràmetres urbanístics del sector-04 i l’ordenació detallada del sòl, emprius nord de Salou.

Aquest ha comptat amb un total de 12 vots favorables; els del govern (CiU i PSC), i els vots en contra dels regidors de PP i ERC, C’s, i Guanyem. Aquestes, es caracteritza per un important creixement econòmic del municipi cap a la zona d’Emprius.

Així, aquest sector passa a ser el nou eix estratègic de desenvolupament de Salou, tant a nivell turístic, comercial, de serveis i esportiu al nou pla parcial del sector 04; més conegut com Emprius Nord. Aquests terrenys, de 44,3 hectàrees, limiten amb la C-31b (autovia de Reus a Salou), el Vial de Cavet i fins al Passeig 30 d’octubre. A més, es defineix al sector una zona comercial de sis hectàrees i es dona resposta a la demanda de places hoteleres al municipi.

Pel que fa a la resta de punts de l’ordre del dia que s’han debatut al ple són:

1)Proposta per iniciar, si s’escau, el tràmit de participació ciutadana previst a l’article 133 de la llei 39/2015, de 1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, en relació a la modificació de l’ordenança de civisme i convivència ciutadana. Aquest punt s’ha aprovat per unanimitat de tots els grups.

2)Aprovació, si s’escau, del conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Salou i les colles i entitats festives de Salou. Aquest punt també ha estat aprovat per unanimitat.

Destacar que un cop finalitzat l’ordre del dia i el torn de precs i preguntes, l’alcalde, en nom propi i de la corporació ha volgut desitjar unes bones festes i un bon any tant als salouencs, com a la resta de membres del consistori. Tot seguit, els diferents grups polítics també han volgut felicitar aquestes festes nadalenques als salouencs, treballadors i demés integrants de la corporació tot desitjant-los un feliç i pròsper 2018.