.

.

TOTS 21

La regidoria de Promoció i Dinamització Econòmica aposta per un nou cicle formatiu especialitzat en Màrqueting i Comunicació 2.0 “Emprendre més enllà del comerç tradicional” dirigit a comerç i PIMES. Amb aquesta iniciativa es pretén treballar el màrqueting digital, on s’analitzaran les preguntes inicials que tot comerç ha de plantejar-se per tal d’afrontar l’estratègia a la xarxa, i es donaran les bases per dissenyar la seva estratègia de promo-comercialització per a tic’s.

Aquesta formació està formada per vuit seminaris intensius de tres hores lectives, de caràcter tècnic i presencial que inclouen una part d’exposició i coneixement, i una part pràctica mitjançant mètodes “Learning by doing”. Durant les jornades, els assistents adquiriran coneixements sobre el Social Media Market i la generació de continguts per la xarxa; així com també aprendran a planificar una estratègia de promo-comercialització on line i dinamitzar una campanya de promoció de l’establiment per les xarxes socials, entre altres aspectes que també seran d’utilitat a l’hora de dissenyar noves estratègies per connectar amb els possibles clients. El consultor de Vinexus i tècnic en diverses disciplines del màrqueting, Carles Mera, serà l’encarregat d’impartir els seminaris d’aquest cicle formatiu.

La regidora de l’àrea, Martina Fourrier, ha destacat que “des de l’Ajuntament, l’objectiu és seguir fomentant la innovació i apropar el comerç tradicional a noves estratègies i eines comunicatives”. Fourrier ha afegit que “aquesta iniciativa facilita l’adaptació de les empreses i comerços del municipi a l’era digital, i oferir uns coneixements que es puguin aplicar i siguin d’utilitat pel dia a dia”.

El cicle formatiu és gratuït i podran apuntar-se Comerç, PIMES, empreses i emprenedors que vulguin crear la seva identitat digital i conèixer el funcionament del mercat digital Social Media Market. Els seminaris es realitzaran a la Sala Mediterrània de l’Ajuntament de Salou, els dimarts i dijous en horari de 14h a 17h. El curs s’iniciarà el 3 d’abril i finalitzarà el 26 d’abril.

El període d’inscripcions encara es troba obert i es podrà sol·licitar la plaça enviant un correu electrònic a promocioeconomica@salou.cat, amb les següents dades: nom i cognoms de l’assistent, DNI, empresa, càrrec, telèfon de contacte i mail; o trucant al telèfon 977309214.