TOTS 21

José Miguel Fernández Ariza, nou propietari de l’icònic establiment salouenc. Foto: Mayo Lorda

El restaurant El Castillo de Javier, amb més de tres dècades d’història al municipi de Salou, ha reobert els seves portes fa uns dies amb un nou projecte gastronòmic. De la mà de l’empresari aragonès José Miguel Fernández Ariza, nou propietari de l’icònic establiment salouenc, El Castillo de Javier sorprendrà els seus comensals amb una interessant i renovada proposta gastronòmica a l’establiment situat al carrer de Barbastre s/n.

Gastronomia Mediterrània, Japonesa i Italiana

L’essència de la gastronomia mediterrània de El Castillo de Javier roman intacta a la cuina, amb plats renovats i frescos i com a novetat, s’amplia la carta oferint la gastronomia japonesa i italiana, molt demandades a nivell mundial.

La mediterrània precisament per la zona on està, en ple cor de la Costa Daurada, la japonesa, amb el millor sushi de tota la zona i la italiana, amb bona pasta, amanides, risottos, carpaccios i amanides.

Barra en el saló principal amb whiskys i licors premium . Foto: Mayo Lorda

El Castillo de Javier està obert tots els dies de dilluns a diumenge, i també ofereix diàriament el Menú Costa Daurada, amb excel·lents entrants i segons plats a escollir, a més de postres i aigua, a un preu de 25 euros. La carta també està disponible mitjançant la pàgina web: www.castillodejavier.com

El restaurant va obrir portes el passat dia 29 d’abril i tal com indica el seu màxim responsable, «estem molt contents que els clients tornin a la que sempre ha estat casa seva i descobreixin totes els sorpreses que te la carta, el gran celler de vins que disposa, representant a multitud de denominacions d’origen i degustar els diferents plats de primera qualitat i primeres marques. M’omple d’il·lusió a mi i a tot l’equip». Precisament, José Miguel Fernández Ariza fa referència a l’equip humà del restaurant indicant que «volem que el client és trobi còmode, tan important és la restauració, com l’equip de cuina, com el de sala. La clau és fer equip i pensar que el client és el més important».

Durant més de tres dècades, concretament des de 1989, El Castillo de Javier va ser propietat de la família Recari «a José Luís, gran empresari i amic vull agrair-li la seva labor, fonamental en la trajectòria d’aquest restaurant al que jo ja vaig conèixer com a client quan venia a Salou» indica José Miguel Fernández Ariza.

La terrassa coberta. Foto: Helder Moya

Un projecte apassionant

El Castillo de Javier s’ha posat en marxa en una època complicada per al sector de l’oci i la restauració, ara bé, com explica José Miguel Fernández Ariza, amb més d’una dècada d’experiència en el sector, «cert és que hem reobert l’establiment en plena pandèmia, ara bé, sempre he pensat que temps difícils són temps també d’oportunitats. Crec que el sector comença a veure una mica de llum i el repte de tornar a situar El Castillo de Javier on es mereix m’entusiasma» i afegeix: «Hem adaptat els salons de l’establiment a les distàncies de seguretat permeses, som un lloc segur i aquesta seguretat volem que se li transmeti al client perquè gaudeixi durant la visita a casa nostra».

La gastronomia oriental és una de les novetats. Foto: Cedida

Risottos de qualitat com aquest també es poden assaborir en la proposta de gastronomia italiana. Foto: Cedida

La renovació de l’establiment també és present en tot el local, amb una presencial barra central en el saló principal on es podran degustar els millors còctels, acompanyats amb els millors temes musicals, amb diferents tocs a nivell artístic en la decoració del mateix i amb la terrassa exterior perfectament equipada.

Servei a domicili

El restaurant El Castillo de Javier àmplia la seva oferta gastronòmica fent possible que la seva gastronomia pugui ser gaudida a casa. Telefonant al 977 35 22 22 o al 644 555 906, un trosset d’Itàlia, de la gastronomia oriental o mediterrània arriba al vostre domicili, acabat de fer i amb totes les mesures de seguretat pertinents.

Helder Moya