.

L’Orangine Hotel és una brisa d’aire fresc al número 55 del carrer Joventut de l’Hospitalet del Llobregat. Foto: Cedida

L’Orangine Hotel és una brisa d’aire fresc al número 55 del carrer Joventut de l’Hospitalet del Llobregat. Un hotel-boutique de recent creació, que ara fa cinc mesos va rellevar una emblemàtica impremta en desús el barri de la Torrassa, per donar vida a un magnífic espai integrat en l’urbanisme del carrer, respectuós amb l’entorn i que connecta amb els seus habitants. Un projecte emprenedor, que ha empleat a més d’una desena de treballadors, i al que el barri ha donat la benvinguda amb els braços ben oberts.

Maite Plana Monserrat és copropietària de l’Orangine Hotel. Foto: Cedida

Maite Plana Monserrat és copropietària de l’Orangine Hotel “vam començar les obres de rehabilitació de l’edifici al gener del 2020, de la mà del despatx d’arquitectes OUA, sempre amb la idea de ser un hotel-boutique de quatre estrelles, amb 47 habitacions i on el tracte personal, diferent a un hotel de cadena, fos la nostra carta de presentació, seguint la filosofia de la propietat”.

Tot passejant per l’interior de l’hotel, un s’adona ràpidament de la seva singularitat en els detalls. “Som un hotel-boutique quilòmetre zero, dissenyat de manera sostenible. Per exemple, tenim cadires elaborades amb paper reciclat, disposem de mobles fets en tallers i botigues de per aquí, apostar per la proximitat és un dels nostres baluards”, apunta la Maite. La consciència pel medi ambient a l’Orangine té com a epicentre un taronger natural situat al centre del hall i que guarneix una espectacular lluna a sobre. Un espai icònic de postal i que més d’un visitant immortalitzarà amb la seva càmera. A més, a la recepció hi trobareu un plafó amb els materials sostenibles amb els que s’han construït l’hotel.

L’interiorisme de les habitacions de l’Orangine -obra de la decoradora Mercè Rafecas- transmet molta calidesa. Foto: Cedida

L’interiorisme de les habitacions de l’Orangine -obra de la decoradora Mercè Rafecas- transmet molta calidesa. Un cop s’obre la porta el client visualitza que “cerquem una sensació acollidora que conjuga perfectament amb la gamma cromàtica per la que hem apostat. El to verd oliva, combinat amb materials com la fusta, el ferro o el vímet tenen aquest objectiu”, assegura la Maite.

Un hotel-boutique ubicat estratègicament i connectat amb tot

La connectivitat de l’Orangine és total. De fet, estratègicament, està molt ben comunicat, ja que que enllaça a només una parada de metro amb Fira de Barcelona, l’aeroport, Plaça Catalunya i el Camp Nou. Maite exposa que “des que vam aixecar el teló i fruit de les circumstàncies de la pandèmia, hem tingut un client molt heterogeni des del dia 1 d’octubre, data em que vam obrir. Turistes nacionals, estranger, gent que ve pel futbol del Barça, de tot una mica”. I per cert, recomanació pels gourmets, visita obligada al restaurant El Racó del Cargol, situat a només 5 minuts de l’hotel, us llepareu els dits.

A la recepció hi trobareu un plafó amb els materials sostenibles amb els que s’han construït l’hotel. Foto: Cedida

L’Orangine disposa a més de 16 places d’aparcament. La piscina situada al Roof-top, també és un actiu importantíssim en l’ADN de l’hotel i que lluirà d’allò més a l’estiu “estem molt il·lusionats, donant les nostres primeres passes i amb ganes de convertir la visita dels clients en tota una experiència. Hi posem tota la nostra empenta i professionalitat”, afirma la Maite.

Sal i Pebre / Helder Moya

 

/* JS para menú plegable móvil Divi */