.

.

TOTS 21

L'encisador espai de l'Orangerie de Clos Barenys ha gravat amb lletres d'or el 2022. Foto: Cedida

L’encisador espai de l’Orangerie de Clos Barenys ha gravat amb lletres d’or el 2022. Foto: Cedida

L’Orangerie de Clos Barenys, la finca amb bodega pròpia i que està situada entre els municipis de Cambrils i Vila-seca està d’enhorabona. Aquest espai de postal de la Costa Daurada —dedicat als esdeveniments i a la producció de vi— ha gravat amb lletres d’or a la seva història el 2022.

Un cop tancat un 2022 tan memorablem en Joan Pere Ferran, director de l’Orangerie de Clos Barenys, assegura que «han estat dotze mesos plens de bodes, de celebracions, d’esdeveniments d’empresa. Realment ha estat un any per emmarcar» i afegeix «pensa que hem superat les 80 bodes, és una barbaritat, ara bé, estem molt contents de com ens fan confiança els clients. Per posar-te un exemple, hi ha hagut setmanes que hem tingut casaments de dijous a diumenge».

Durant el 2022 es van superar els 80 casaments, xifra de rècord. Foto: Cedida

Durant el 2022 es van superar els 80 casaments, xifra de rècord. Foto: Cedida

Toni Corrales, director del Celler, assegura que «som una masia que marida molt bé les seves qualitats, ja que a més de disposar d’un entorn privilegiat, envoltat de vinya i d’uns jardins amb essència mediterrània, i que agrada molt a les parelles, aquestes poden assaborir el nostre propi vi a les seves celebracions». En relació als espais de l’Orangerie de Clos Barenys, Joan Pere Ferran afirma que «tenim molta polivalència, ja que disposem de sales grans, mitjanes i més reduïdes. I això ens fa ser molt competitius de cara a satisfer les necessitats del client. Enguany hem organitzat un esdeveniment per 1.200 persones per Tik-Tok, un gegant empresarial a nivell mundial i que va confiar en nosaltres». El director de l’Orangerie de Clos Barenys mostra amb orgull també la confiança amb els seus professionals «som un equip molt familiar, molt compenetrat, consolidat i amb anys d’experiència. Pensa que per exemple disposem de xefs que ens acompanyen en aquesta aventura des de fa més de 12 anys. Tothom que confia en nosaltres surt satisfet i així ens ho fan saber».

La polivalència de l'Orangerie de Clos Barenys en tots els seus espais és un valuard per tota mena d'esdeveniments. Foto: Cedida

La polivalència de l’Orangerie de Clos Barenys en tots els seus espais és un valuard per tota mena d’esdeveniments. Foto: Cedida

Novetats per aquest nou curs
Els esdeveniments pel 2023 disposaran, entre d’altres, de dues novetats rellevants i que afegiran encara més qualitat. La propietat ha comprat la finca Mas d’Anguera, situada a Falset, on a partir d’ara es produirà Clos Barenys amb certificació ecològica i que es servirà a tots els actes que es faran a l’Orangerie de Clos Barenys. «L’altra bona notícia estarà a la sala Orangerie, que es veurà implementada amb novetats a nivell d’imatge» comenta en Joan Pere Ferran.

El Joan Pere, la Vicky i el Toni són tres autèntics puntals de l'equipàs de l'Orangerie de Clos Barenys. Foto: Cedida

El Joan Pere, la Vicky i el Toni són tres autèntics puntals de l’equipàs de l’Orangerie de Clos Barenys. Foto: Cedida

Previsió 2023
Gravat amb lletres d’or queda el 2022 i, evidentment toca pensar en el 2023 que acaba d’aixecar el teló «la previsió és molt bona (somriu) i realment ja signem viure un altre any a nivell laboral com aquest. Si que és cert que la pandèmia han fet canviar hàbits, abans les parelles contractaven els casaments a 2 anys vista, i ara ho fan fins i tot el mateix any. Ara bé, tot i aquests condicionants, hem demostrat que estem preparats per respondre a tot allò que vulgui el client» diu Toni Corrales.

Helder Moya