.

.

TOTS 21

El licor de crema d’avellanes té 16º d’alcohol i està comercialitzat en envàs de vidre de 70 cl. Foto: Cedida

Els amants dels fruits secs i dels licors esteu d’enhorabona. Els moments de sobretaula, després d’un bon àpat, o aquells instants en que et dones a tu mateix un homenatge, passen a brindar-se amb licor de crema d’avellanes. La cooperativa L’Avellanera i Secció de Crèdit SCCL de la Selva del Camp els ha fusionat creant un nou producte que ja està al mercat i que de ben segur no us deixarà indiferents.

El nou licor, comercialitzat sota la marca Infrusec, té ADN 100% del territori, està elaborat amb l’essència de la selecció de les millors avellanes dels agricultors de la cooperativa, aconseguida a partir d’una maceració en fred. Per a la fabricació d’aquesta nova aposta, L’Avellanera ha escollit les tortosines i centenàries Bodegues i Destil·leries Lehmann «va ser una aposta que en un principi només era una idea, sense més. La veritat és que parlant amb l’Emili Lehman ho vam concretar i tot i que fa poc que estem al mercat, pels voltants de Nadal, estem molt contents de la resposta de la gent» explica Joan Francesc Margalef, responsable de la botiga de l’Avellanera

El licor de crema d’avellanes té 16º d’alcohol i està comercialitzat en envàs de vidre de 70 cl. «És una textura cremosa i que un cop consumida et deixa un gust d’avellana que creiem que és l’idoni, ni més ni menys, el puntet just» diu Margalef. El màrqueting i l’ampolla també hi juguen un paper clau en aquest licor «amb l’etiqueta vam estar-hi donant molts tombs amb el Xavi, el dissenyador, i vam estar batallant molt ja que volíem fer un producte atractiu. Sempre hem apostat per un producte de qualitat. Els nostres fruits secs són dels pocs que ho fem com abans, torrant-los amb llenya i comercialitzant els productes del nostre productor, de manera que quan s’han acabat, s’han acabat, no en tenim més. Hem apostat pel bon camí i el temps ens ho dirà» apunta el responsable de la botiga.

El nou producte es pot adquirir tant a la seva botiga física a La Selva del Camp com mitjançant la tenda online de la pàgina web de L’Avellanera a un preu de 9,40€ «la botiga virtual ens ha funcionat molt bé aquests mesos, a causa del confinament» i afegeix Margalef «tothom s’ha llençat cap al comerç on-line, i a causa de la pandèmia ens hi hem abocat més i la veritat és que funciona. També les xarxes socials que hem activat també sumen».

La cooperativa L’Avellanera i Secció de Crèdit SCCL (www.avellanera.cat) abasteix el mercat amb productes naturals i elaborats de la més alta qualitat que tenen presència al Canal Horeca. En l’actualitat compta amb més de 300 socis que cultiven 1.000 hectàrees d’avellanes i 400 hectàrees d’olivera, amb una producció superior a les 1.000 tones d’avellana i 800 tones d’oliva  a l’any.

Helder Moya / Sal i Pebre