TOTS 21

Sergi Agorreta i Isabel Hidalgo. Foto: Cedida

El Dolce Sitges emociona només veure’l, un hotel que mira el mar i que reflecteix l’esperit mediterrani. Envoltat del Parc Natural del Garraf és un oasi de luxe mediterrani, amb 263 habitacions, amb quatre piscines climatitzades, palmeres, un spa&welness de primera i on la gastronomia i la restauració hi juguen un paper fonamental.

Precisament una de les novetats professionals més destacades d’aquest estiu al Dolce ha estat la incorporació de Sergi Agorreta, com a nou director del departament de Food&Beverage (aliments i begudes). El nou màxim responsable en aquesta matèria explica que ha assumit aquest repte «buscava un repte fora de la ciutat de Barcelona. A més tenia excompanys com el director general que treballa al Dolce i bé, han confiat en mi per aquesta posició i els estic molt agraït i amb ganes de treballar dur i créixer professionalment de la mà del Dolce Sitges. Estic molt content». El fitxatge del Sergi coincideix també amb el d’Isabel Hidalgo com a directora del departament de màrqueting.

El Complex Dolce Sitges. Foto: Cedida

Crear pel client un ampli ventall d’experiències gastro

En Sergi Agorreta, disposa d’una extensa experiència en el sector de la restauració. Darrerament ha estat treballant a l’hotel W Barcelona i també exercint com a director general de Mr. Porter Steakhouse Barcelona, la braseria holandesa reconeguda per crear conceptes gastronòmics d’avantguarda. Amb la màxima il·lusió i quan encara no fa ni un mes que va assumir aquesta responsabilitat afirma que «el que volem és enfocar-nos molt al producte local, sent el quilòmetre zero la nostra màxima premissa. Volem que el restaurant La Punta, on tenim la terrassa, creixi gastronòmica i mediterràniament. També el bar la Malvasia estem treballant per millorar l’oferta de cocteleria i donar-li també a la carta uns tocs d’autor i que vagi canviant per temporada. En definitiva, el que volem és crear-li al client un ampli ventall d’experiències».

De moment la temporada d’estiu està sent positiva al Dolce Sitges, i com descriu el Sergi Agorreta «tenim un equip molt compacte i amb gran mentalitat, volem ser segurs per nosaltres mateixos i pels clients amb el tema de la covid-19 i sobretot amb la màxima de que els visitants gaudeixin».

23 d’agost sopar celebració de la Festa Major de Sitges al Dolce

Imatge de les vistes del complex. Foto: Cedida

Un bufet gastronòmic de nivell, amb música en directe, i tot en una atmosfera i marc incomparable. Els jardins del Dolce Sitges seran l’escenari de celebració d’un sopar que promet ser espectacular el dilluns 23 d’agost i que servirà per commemorar la Festa Major de Sitges. Com relata en Sergi Agorreta «hi estem treballant per a que tothom pugui gaudir-ne, a un preu de 55 euros i a partir de les 20h del vespre, tothom que vulgui pot venir a viure l’experiència a casa nostra. Serà inoblidable». Les reserves s’han de fer o bé trucant al telèfon 93 810 90 17 o per correu electrònic a sitges.reservation@dolce.com. No us ho perdeu!

Helder Moya / Sal i Pebre