TOTS 21

El Flamma Beach Foodhouse obre de dilluns a diumenge al migdia. Foto: Cedida

L’espai de la Costa Daurada conegut fins fa poc com Lumine reneix amb nova nomenclatura, llatina i imponent: Infinitum. Aquesta no és la única novetat que presenta un dels espais més icònics del nostre territori, amb els seus tres camps de golf, les dues cases club, el Beach Club i el complex residencial que ja s’està comercialitzant, amb 150 habitatges que esperen que els seus inquilins hi entrin a viure a meitats de l’any vinent. Aquests 150 habitatges formen part de la primera promoció, de les 2.350 que s’hi volen construir en total.

Agustín García, director general de negoci d’Infinitum, assegura que «com el seu nom indica Infinitum no té límits, és una forma de vida, personal, familiar i professional. Creiem en el mar, en el golf, en socialitzar-se, en el teletreball, en la baixa densitat d’habitatges, és entendre la vida d’un altra manera en un lloc paradisíac».

Agustín García, és el director general de negoci d’Infinitum. Foto: Cedida

Flamma Beach Foodhouse, brasa amb sabor mediterrani

A nivell gastronòmic, el canvi principal el trobem al Beach Club. L’antic restaurant Sole Mare ha donat pas al Flamma Beach Foodhouse, on la brasa amb sabor mediterrani marca una carta renovada, on la flama inspira l’evolució de plats de l’any passat, amb els nous del 2021. Precisament un dels actius i dels valors afegits a nivell gastro del Flamma és el forn Josper, una combinació entre graella i forn en un mateix aparell, alimentat per carbó vegetal i que brinda als plats un sabor encisador .«A nivell de servei, de detalls, el que sempre intentem quan la gent ve al Beach Club i al Flama és excedir i superar les expectatives que s’havien creat, i de moment està donant resultat», assegura Agustín García.

Precisament entre les interessantíssimes novetats de la carta, podreu assaborir mitjana de vaca (700 grams) de maduració de 21 dies amb pebrots del piquillo; filet de vedella amb verdures escalivades; tronc de lluç de palangre amb puntes d’espàrrecs confitats; llom de bacallà amb samfaina; tot això sense oblidar els deliciosos arrossos marca de la casa, que estan per llepar-se els dits. A més esteu obligats a fer un forat pel degustar els postres, un moment dolç que podeu acompanyar per exemple amb un coulant de gelat artesà de coco, o el cheesecake de mascarpone i tartar de préssec confitat. En definitiva, cuina d’autor amb el màxim respecte pel producte de proximitat. Si voleu reservar taula podeu trucar al telèfon 977 399 056, l’horari del Flamma és de 13 a 16:30h de dilluns a diumenge i està obert a tot el públic.

La renovada gastronomia és un dels alicients presents aquest estiu. Foto: Cedida

El Beach Club ofereix moments de desconnexió a les piscines del complex. Foto: Cedida

Beach Club, un oasi paradisíac

Un altre dels espais encisadors i captivadors d’Infinitum és el Beach Club, un oasi al costat de la mar que engloba exclusives instal·lacions amb diverses piscines repartides en quatre zones per a tots els gustos, amb hamaques d’aigua, piscines infinity i, per als quals busquen una experiència més exclusiva, la zona Signe (per adults). Els preus de les entrades són Infinitum Beach Club Junior, 20 euros, Infinitum Beach Club 35 euros, Signe 50 euros i Cabanya 225 euros. L’horari és de 11 a 20h de dilluns a diumenge i estarà obert fins a meitat de setembre.

Helder Moya