.

Els grana han viscut un partit frenètic des de l’inici. Foto: Nàstic

S’ha acabat la ratxa històrica a casa. El Nàstic no ha assat de l’empat contra l’UCAM Murcia. El Nou Estadi acollia el partit de la jornada 12 del campionat, després de dos desplaçaments consecutius a domicili, amb la il·lusió de seguir amb la ratxa victoriosa a casa i 3 punts més per tornar a les posicions de play-off. Per la seva part, l’UCAM Murcia arribava a Tarragona amb una cara nova a la banqueta, assumint el càrrec Salva Ballesta, i amb l’objectiu de sumar per sortir de les posicions baixes de la taula classificatòria.

Partit frenètic des de l’inici. Intensitat en tots dos conjunts que eren conscients de la importància d’avançar-se al marcador. La primera aproximació ha estat visitant en un remat de Xemi al minut 9, que ha atrapat Gonzi amb seguretat. Un minut després, pilota a l’esquena de la defensa grana i el mateix davanter visitant ha rematat ajustat a la base del pal per inaugurar el marcador.

Els de Salva Ballesta haurien pogut ampliar distàncies amb un remat desencertat que ha sortit per sobre el travesser. Superat el minut 20 de joc, l’equip grana ha tret el sacrifici que el caracteritza i, amb el suport de l’afició, s’ha bolcat a per l’empat. Pablo Fdez. no ha connectat a gol, per molt poc, la centrada de Carbia. I en el minut 26 ha arribat la igualada. Servei de cantonada executat per Fullana i Ribelles amb el cap ha posat les taules al marcador.

L’alegria ha durat poc al Nou Estadi perquè a la mitja hora de joc, nou cop moral de l’UCAM Murcia. Refús de la defensa grana, que impacta al taló d’un adversari, i es converteix amb una assistència per a que Xemi tornés a avançar l’equip universitari. Abans del descans, una acció de gol més a cada àrea. Fullana no ha trobat els tres pals per molt poc en el 32′. I tres minuts després, Gonzi ha volat per enviar a córner el remat murcià.

A la represa, la intensitat de tots dos conjunts ha continuat sobre el verd del Nou Estadi. Els visitants, amb el marcador favorable, s’han replegat més a prop de la seva àrea i el Nàstic, dominant el joc i la possessió, ha sortit a posar la igualada ràpidament. Una de les accions que ha canviat el signe del partit ha estat l’expulsió amb doble vermella del visitant Farrando.

A partir d’aquest instant el duel ha estat un atac i gol per als d’Agné. El tècnic grana ha volgut donar amplitud de joc amb els canvis i ha tingut resultat. En el minut 64, remat d’Aythami que s’ha escapat pel lateral. I en el minut 69, Fullana ha vist la desmarcada de Joan Oriol dintre de l’àrea i el cambrilenc ha assistit per a l’arribada de Robert Simón al segon pal.

El badaloní feia esclatar el Nou Estadi que veia possible una nova remuntada dels seus. L’últim quart d’hora de joc, els visitants s’han tancat darrera i la defensa i/o el meta Biel Ribas interceptaven els remats grana. Bonilla, Aythami, Pol Prats o Joan Oriol han buscat el tercer amb insistència. Dintre dels 6 minuts d’afegit, per les constants interrupcions visitants, Joan Oriol ha trobat la mà salvadora de Biel Ribas i Jannick, atent al refús, ha enviat l’esfèric al travesser. Al final, repartiment de punts entre tots dos conjunts que trenquen la ratxa victoriosa del Nàstic al Nou Estadi.

El proper enfrontament del Nàstic serà a Algeciras. Els grana tornaran a viatjar novament fins a terres andaluses per estrenar el caseller de victòries a domicili. El duel davant l’Algeciras CF es jugarà el diumenge 21 de novembre, a les 17 h, a l’Estadi Nuevo Mirador.

Fitxa tècnica:

Alineacions:

Nàstic: Gonzi, Albarrán (P. Prats, 79′), Ribelles (Bonilla, 62′), F. Carbia, Fullana (Del Campo, 84′), Quintanilla, Ayhtami CL, Pablo Fdez, Robert S, Joan Oriol, Jannick.

UCAM Murcia: Biel Ribas, Johan, Viti, Abenza, Alberto (Admonio, 61′), Tropi (Caballero, 57′), Liberto, Chacartegui, Xemi, Armando, Farrando.

Gols: 0-1, Xemi (10′); 1-1, Ribelles (26′); 1-2, Xemi (30′); 2-2, Robert S. (69′).

Àrbitre: Sergio Usón Rosel (Col·legi aragonès).