.

Pel Tarragona van jugar Cris V, Jut, Júlia, Paula, Anna P, Ana J, Sílvia, Ouanissa, Inés, Marta, Cris J, Laia, Laura, Johan, María i María Z.

En la tercera jornada de la Primera Catalana femenina, les Voltors van viatjar a casa del Químic ER, al Camp de la Teixonera. Malgrat el fred i la mala sort que va tenir l’equip en el desplaçament per l’avaria de l’autobús que les transportava, les de Tarragona van sortir concentrades i amb ganes de disputar el partit.

El partit va ser net i ordenat: les davanteres visitants controlant el partit amb un joc en curt efectiu i continu gràcies a suports ràpids i segurs, i la línia fent mal amb els seus centres recolzats per les ales i la defensa , trencant la línia defensiva per avançar metres.

Els assajos van començar a arribar aviat; l’Aurora va obrir a la mà un cop de càstig a 5 metres de la línia d’assaig perquè la Julia penetrés en una primera fase, que Cris València va convertir en la primera marca en el minut 9.

En el minut 21 i en el 38, gràcies al bon treball de les seves davanteres, Cris Jorba anotava trencant pel centre de la defensa de les Craqers, marxant al descans les tarragonines amb un còmode 0-22.

En la segona part va entrar María Zator per Judit i es va mantenir el bon joc de les Voltors, amb un assaig de l’Aurora al cap de deu minuts de la represa, que sortiria per deixar entrar a María Tarragó, que tornava a l’equip després d’una llarga recuperació. El joc de les davanteres controlant les fases estàtiques va seguir sent la tònica, encara que la Silvia i l’Ouani marcarien dos nous assajos molt semblants, galopant les dues més de quaranta metres sortejant defensores com si fossin tres quarts. El marcador es tancaria amb un tercer assaig de Cris Jorba i un altre més de Johan per la línia, per posar el definitiu 0-53, que deixa a l’equip de Tarragona invicte i capdavanter en solitari de la taula.