.

Imatge dels jugadors del Nàstic i de la SD Huesca marxant als vestidors amb la pedregada. Foto:LFP

Una forta pedregada ha fet suspendre durant deu minuts el naufragi del Nàstic a Osca amb el 2 a 0 al marcador.

L’engranatge dels grana no ha funcionat i l’aigua ha rovellat aquell rellotge que ha funcionat a la perfecció en molts partits però que a Osca no ha pogut trobar el seu ritme correcte en tot el partit.

El gol matiner de Christian Fernández després d’un error defensiu grana, quan només s’havien jugat deu minuts de partit, ha fet que els de Moreno hagin remat a contracorrent des de ben d’hora però sense trobar aquell joc que els fa tenir un fet diferencial a la categoria.

A la primera part només un cop de cap de Jean Luc massa tímid a les mans de Leo Franco ha significat l’única arribada dels grana amb un mínim perill.

A la tornada dels vestidors Vicente Moreno ha intentat canviar el ritme del partit amb l’entrada al terreny de joc de Sergio Tejera per Anibal buscant poblar el mig del camp per donar més intensitat a l’equip.

La SD Huesca però ha encertat amb una rematada d’Álex González en un error de marcatge del Nàstic que ha superat a Reina amb el dos a zero definitiu. El mateix Moreno ha reconegut que “potser no he encertat en el plantejament del partit o en la manera de convèncer al meu equip”. El tècnic grana ha intentat girar del tot a l’equip al tram final després de la pedregada amb defensa de tres però tot i les arribades del Nàstic en els minuts finals l’equip no ha trobat porta.

Els grana han tingut les millors ocasions en aquest tram final amb una de molt clara als peus de Jean Luc que no ha vist porta quan el més fàcil semblava que els grana retallesin diferències en el marcador.

La derrota del Nàstic trenca una ratxa de dotze jornades sense perdre però no altera la classificació, ja que els grana segueixen en llocs de playoff empatats a 52 punts amb l’Oviedo, pròxim rival del Nàstic al Nou Estadi aquest diumenge vinent a les dotze del migdia.

Per aquest partit els grana perden a Iago Bouzon que ha vist la cinquena targeta groga i que l’obligarà a descansar un partit per sanció.

Uns 500 aficionats grana han vist en directe el partit a l’Alcoraz i han aguantat l’aiguat que ha fet que l’àrbitre hagi suspès el partit.

La Fitxa:

SD Huesca: Leo Franco, Christian (Gaspar min87), Morillas, Jesús, Nagore, Samu Sáiz (Camacho min88), Alexander Gonzalez, Juan Aguilera (Iñigo Ros min61), Fran Merida, Machís i Arruabarrena.

Nàstic: Reina, Suzuki, Bouzon, Marí, Mossa, Madinda, Abu (Juan Muñiz min70), Jean Luc, Naranjo (Xisco Muñoz min59), Emana i Anibal (Tejera min45).

Àrbitre: Trujillo Suárez. Targetes grogues:  Morillas, Christian per Huesca. Madinda, Muñiz. Bouzon, Naranjo pel Nastic.

Gols: 1-0 Christian (min10), 2-0  Alex Gonzalez (min61)

Estadi: Alcoraz 3.242 espetadors.